Sådan slukkes New Mail Alert Sound i iOS

Alle iOS-brugere kender den velkendte "ding" alarmlyd af en ny e-mail-landing i indbakken til din iPhone eller iPad. For de af os, der lever vedhæftet teknologi, har disse advarselslyde grundlæggende trænet vores hjerne for at stoppe, hvad vi laver og tjekke vores indbakke, som ofte kun er afhængige af knappen Mute eller Do not Disturb for at få en pause.

En god mulighed er at slukke for den nye e-mail-varslingslyd helt, for at forhindre at ding-lyden aktiveres helt. Dette er især nyttigt for brugere med flere opsætninger af Mail-konti på en iPhone / iPad, hvor slukning af advarslerne for en af ​​dem ikke vil påvirke noget vigtigt. Et andet almindeligt formål med dette er at stoppe med at få advarsler, når en indbakke bliver pelted med inkonsekvente e-mails, som effektivt kan sorteres ved at slukke for den bredere advarselslyd og tilføje vigtige personer til VIP-lister for at tilsidesætte denne indstilling.

Med henblik på dette gennemløb skal vi fokusere på blot at dæmpe den nye e-mail-lyd fra at udløse, når ny mail kommer i iOS Mail-appen:

Sådan dæmper du New Mail Alert lydeffekter på iPhone og iPad

Dette slukker den nye e-mail alarm chime lyd i iOS:

  1. Åbn "Indstillinger" i iOS og gå til "Meddelelsescenter"
  2. Tryk på "Mail" og vælg derefter den mailkonto, du vil justere advarselslyden til
  3. Vælg "Alert Sound"
  4. Under "Alert Tones" skal du vælge "None"
  5. Vil du også slå lyden af ​​vibrationsalarmen? Gå til "Vibration" og rul hele vejen ned for at vælge "None"
  6. Afslut fra Indstillinger og nyd den nye e-mail-stilhed

Selv om det er valgfrit, vil du sandsynligvis også slukke for vibrationsalarmet, hvis du slukker for e-mail-advarselslyden, ellers vil din iPhone stadig rumle hver gang en ny e-mail kommer ind.

Ændringen er øjeblikkelig, nye e-mails kommer stille. Send dig en e-mail for at teste den ud, eller tilmelde dig vores daglige nyhedsbrev, så får du en mail fra os for at teste den med.

For dem med flere e-mail-konti, der er konfigureret med Mail-appen på en iPhone eller iPad, er det næsten en nødvendighed at opretholde en vis grad af hygiejne, men det er også nyttigt, hvis du bare søger at tone ned distraktioner fra stort set unødvendige inaktive e-mails fra alt fra din bank til tante Suzy's seneste fremsendte kædebrev. Selvom du bruger forskellige mailapps til forskellige konti som Gmail og Yahoo, kan du stadig tænde eller slukke for advarselslydene for nye e-mails, der ankommer til disse apps.

Som tidligere nævnt er det en god idé at oprette en VIP liste over kontakter for at tilsidesætte denne indstilling, men du kan gå videre ved at indstille brugerdefinerede VIP-alarmer også.

Leder du efter nogle ekstra email rådgivning? Disse 10 Mail tips til iPhone og iPad er et godt sted at komme i gang, eller gennemse vores Mail arkiver for flere tips og tricks til den e-mail-del af vores digitale liv.