Sådan oprettes min Google Kalender på fuld side

Google Kalender er en webkalender, der kan bruges til at holde styr på vigtige opgaver og begivenheder for dig selv eller for hele din familie. Nye begivenheder kan føjes til kalenderen via tekstbeskeder, mens du er på farten, og der er adgang til kalenderen overalt, hvor du har internetadgang. Hvis du vil se på en Google-kalender som en hel side, kræver det ganske enkelt, at du gør din webbrowser i fuld skærm, en proces, der i nogle tilfælde kræver, at du downloader en tilføjelse til browseren.

Trin 1

Log ind på den Google-kalender, du gerne vil se, ved hjælp af den valgte browser.

Trin 2

Download fuldskærms-tilføjelsen til Firefox, og installer den. Når du er installeret, skal du klikke på "Værktøjer", derefter "Tilføjelsesprogrammer" og derefter "Fuld skærm" for at se din Google-kalender som en hel side.

Trin 3

Tryk på F11, mens du bruger Internet Explorer for at se din Google Kalender som en hel side. Du kan også oprette kalenderen i fuld skærm i Stifinder ved at vælge "Vis" fra værktøjslinjen øverst på skærmen efterfulgt af "Fuld skærm".

Download en tilføjelse til Safari, såsom J.Y. Designets tilføjelse til fuld skærm. Klik på tilføjelsen for at placere websiden og dermed din Google-kalender i fuldskærmstilstand.