Instruktioner til et trådløst gear Bluetooth-headset

Wireless Gear-mærket Bluetooth-headset er et økonomisk valg, hvis du har brug for et no-nonsense headset, der fungerer sammen med din mobiltelefon. En af de bedste funktioner i Wireless Gear Bluetooth-headsettet er dets interface med en enkelt knap, hvilket gør enheden nem at bruge.

Trin 1

Oplad dit headset. Inden du kan bruge dit headset, skal du oplade det helt. Sæt dit Bluetooth-headset i strømadapteren, og lad det være tilsluttet i mindst to timer. Mens headsettet oplades, lyser et rødt lys. Når batteriet er fuldt opladet, slukkes lyset, og du kan sikkert tage dit headset ud.

Trin 2

Synkroniser Bluetooth-headsettet med din mobiltelefon. Gør dette ved at holde knappen nede på siden af ​​telefonen i otte sekunder. Et blåt og rødt lys blinker.

Trin 3

Indstil din telefon til at søge efter Bluetooth-enheder. Når telefonen finder din Bluetooth-enhed, viser den enheden som "Bluetooth-headset 4PR909." Indtast derefter adgangskoden som "0000". Hvis synkroniseringsprocessen er vellykket, blinker det blå lys.

Besvar / afslut opkald. Når dit headset er tilsluttet, kan du besvare / afslutte opkald ved at trykke på telefonknappen på ydersiden af ​​headsettet for at besvare et opkald og derefter lægge på.