Sådan sættes MP3-raketsange på en iPod

Alle sange, der er downloadet fra MP3 Rocket-fildelingsprogrammet, er kompatible med din iPod. For at overføre sange fra MP3 Rocket til din iPod skal du tilføje dem til dit iTunes-bibliotek.

Trin 1

Find den mappe, hvor dine MP3 Rocket-sange er gemt. Denne mappe er mærket "Delt" og kan normalt findes på din harddisk under dit brugernavn. Dobbeltklik på mappen for at åbne den. (Du kan også finde denne mappe ved at gå til "Værktøjer> Indstillinger> Gemme" i MP3 Rocket-programmet. Du skulle se mappen.)

Trin 2

Start iTunes. Du skal have iTunes åbent, så du manuelt kan importere MP3 Rocket-filer til dit iTunes-bibliotek.

Trin 3

Opret en playliste til dine MP3 Rocket-sange i iTunes. For at gøre dette skal du klikke på den lille "Plus" -knap nederst til venstre i iTunes. Dette opretter automatisk en ny playliste. Indtast et navn til afspilningslisten.

Trin 4

Vælg MP3 Rocket-sange fra mappen "Delt", og træk dem til iTunes-afspilningslisten, du tidligere har oprettet. For at tilføje filer til afspilningslisten skal du blot trække filerne og placere dem oven på afspilningslisten, som er placeret i venstre kolonne i iTunes. Sangene føjes derefter til dit iTunes-bibliotek og er klar til at blive sat på din iPod.

Trin 5

Sæt din iPod i din computer ved hjælp af USB-forbindelseskablet. Vent til iTunes genkender, at du har tilsluttet en enhed.

Trin 6

Klik på iPod i venstre navigationsrude. Klik derefter på fanen "Musik".

Trin 7

Klik på knappen "Valgte afspilningslister, kunstnere og genrer" og "Synkroniser musik". Denne mulighed giver dig mulighed for at vælge en afspilningsliste, der skal synkroniseres med din iPod.

Vælg den afspilningsliste, du oprettede med MP3 Rocket-sangene, i rullemenuen. Klik derefter på knappen "Synkroniser", og filerne føjes til din iPod.