iOS 9 sagde at understrege ydelse, stabilitet og fejlrettelser

IOS 9 vil primært sigte mod systemets ydeevne og stabilitetsforbedringer, ifølge en ny rapport fra den velkendte 9to5mac. Derudover vil iOS 9 have et "stort" fokus på at fastsætte fejl og bringe underhegn forbedringer til mobiloplevelsen, mens den nye iOS-version vil have mindre vægt på at bringe nye funktioner til kompatible iPhones og iPads.


Apple vælger at forfine den eksisterende iOS-oplevelse, bør gøre iOS 9 til en velkommen opdatering til brugere, der har oplevet forskellige stabilitetsproblemer og fejl med iOS 8. De fleste af klagerne med iOS 8 har været ret minimal, men de fejl, som brugerne oplever, kan være irriterende, lige fra Spotlight pludselig ikke fungerer, til tilfældige nedbrud af apps, til direkte genstart under simple opgaver som at åbne iPhones Camera-applikationen.

Der er ingen kendt udgivelsesdato for iOS 9, men typisk frigiver Apple udviklerversioner af ny systemsoftware om sommeren og lancerer nye store iOS-versioner sammen med ny iPhone-hardware. De sidste par år har fulgt en nedløbsplan for nye iPhones og iOS-udgivelser, så ekstrapolere det i fremtiden kunne man estimere en grov Fall 2015-tidslinje for, hvornår iOS 9 muligvis kunne blive tilgængelig for den bredere offentlighed.

For Mac-brugere nævnes 9to5mac-rapporten ikke OS X 10.11 eller hvad fokus for den næste OS X-udgivelse vil være. Mac-brugere, der har været frustreret af forskellige stabilitetsproblemer, vedvarende wi-fi-problemer og generelle brugsklimaer med OS X Yosemite, ville næsten helt sikkert sætte pris på et lignende fokus på forbedring af stabilitet og funktionalitet på Mac-siden af ​​ting, men det skal ses hvis Apple foretager en lignende fokusbeslutning med OS X 10.11.