Afvis meddelelser øjeblikkeligt i iOS med en swipe

iOS-meddelelser kan både være yderst nyttige og vedvarende ubehagelige, afhængigt af, hvad advarslerne er, og når de kommer over skærmen. For de tidspunkter, hvor de er på den ubehagelige ende af spektret, i din måde at gøre noget på din iPhone eller iPad, vil du være glad for at opdage, at nu i moderne udgivelser af iOS-systemsoftwaren har du en super-simpel metode til hurtigt at afvise meddelelsesvarsler, som du ikke vil have på skærmen længere.


Alt du skal gøre er at skrue op på notifikationen for at få det til at gå væk .

Bare skubbe op på advarslen, når det vises øverst på skærmen, gør det forsvinder, afviser alarmen og fjerner skærmen.

Skjul advarselsmeddelelser fra iPhone eller iPad Skærm med en swipe Up

Ved hjælp af den opadgående swiping-bevægelse forsvinder notifikationsbanneret med det samme. Der er ikke længere en lang tvungen forsinkelse, før den ruller ud øverst på skærmen.

Du har sikkert allerede bemærket dette, men hvis du beslutter dig for at forlade det alene, vil den normale forsinkelse gøre meddelelsen væk efterhånden som normalt, men det kan tage et par sekunder.

Uanset om du afviser en besked med gestus eller lad det gå væk på egen hånd, vil du finde dem alle tilgængelige som normalt i Meddelelsescenter, som du kan få adgang til når som helst og hvor som helst med en slår ned gestus fra toppen af skærmen.

Dette er en af ​​flere nye bevægelser, der er blevet introduceret til iOS med frigivelsen af ​​7, 0, måske den mest betydningsfulde er en lignende opadgående streg for at afslutte apps fra multitasking-skærmen. Disse bevægelser forbliver også i moderne versioner.