Sådan udpakkes et RAR-spil til en ISO-fil til PSP

Sony PSP kan bruge ISO-filer som et spilmedium. Nogle gange kan disse ISO-filer placeres i et komprimeret RAR-arkiv, der holder størrelsen lille, indtil du er klar til at bruge den. RAR står for Roshal ARchive og ligner meget Zip-formatet. Du kan placere et vilkårligt antal filer i et RAR-arkiv og komprimere dem i forskellige forhold. Når du vil udpakke filerne eller "unrar" dem, skal du blot bruge det program, du brugte til at oprette RAR-arkivet, eller bruge et af disse.

Download og installer et program som eksemplerne i afsnittet Ressourcer. De vil enten være gratis eller inkluderer en gratis prøveperiode i begrænset periode.

Brug af 7-zip, en gratis RAR-ekstraktor til Windows: Højreklik på din RAR-fil og klik på "7-Zip." En ny menu vises. Klik på "Uddrag filer." Vælg en placering til den udpakkede ISO-fil, og klik på "OK" for at placere ISO på denne placering.

Brug af WinRAR: Højreklik på RAR-filen og klik på "Uddrag filer til." WinRAR er ikke gratis, men mange anser det for at være den bedste arkivadministrator, der er tilgængelig. Vælg en placering til den udpakkede ISO, og klik på "OK". Din ISO ekstraheres til den angivne placering.

Brug af RarZilla: Højreklik på rar-filen og klik på "RarZilla" for at udtrække filen til den samme mappe, hvor den er placeret. RarZilla er gratis og fungerer meget godt.