IOS 8 Update Udgivet til iPhone, iPad, iPod touch

Apple har udgivet iOS 8 til alle kompatible iPhone-, iPad- og iPod touch-enheder. Opdateringen giver betydelige forbedringer og mange nye funktioner til tidligere versioner af iOS og anbefales for alle brugere at installere på deres enheder. Hvis du ikke allerede har gjort det, er det en god ide at forberede dig til iOS 8, før du opdaterer systemsoftwaren.


iOS 8 understøttes af følgende hardware; iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPad Mini, iPad Mini Retina, iPad 3, iPad 4, iPad Air og iPod touch 5. generation.

Sådan opdateres til iOS 8 med OTA

Den nemmeste måde at opdatere på iOS 8 er at bruge opdateringsmekanismen Over-the-Air på iPhone, iPad eller iPod touch:

  • Gå til Indstillinger app, derefter til "General", og derefter til "Software Update"
  • Vælg "Download & Install", når iOS 8 udfyldes

OTA-downloaden vejer tæt på 1 GB og kræver næsten 5 GB ledig plads på enhed til installation.

Det er altid en god idé at sikkerhedskopiere dine enheder, før du installerer en iOS-opdatering, i det mindste lave en hurtig backup til iCloud eller, endnu bedre, gå ud og sikkerhedskopiere til både iTunes og iCloud, før du begynder.

Sådan opdateres til iOS 8 med iTunes

Brugere kan også installere iOS 8-opdateringen via iTunes og en computer, selv om du skal forbinde iPhone, iPad eller iPod touch til en Mac eller Windows PC med den nyeste version af iTunes for at gøre det.

  1. Opdater iTunes, hvis du ikke allerede har gjort det, og genstart iTunes
  2. Slut iOS-enheden til computeren med USB
  3. Klik på "Opdater", hvis opdateringsindstillingen til installation af iOS 8 ikke vises automatisk

Denne opdatering til iOS 8 ved at downloade opdateringen fra Apple og bruge computeren til at indlæse den på iOS-enheden, og det kan eller måske ikke være hurtigere at opdatere din enhed på denne måde afhængigt af forskellige forhold. En væsentlig fordel ved at bruge iTunes er, at det giver brugerne mulighed for at springe over fejlen "kan ikke installere opdatering" på grund af begrænsninger i lagerkapaciteten på en iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du vil opdatere via iTunes, skal du sikkerhedskopiere enheden til den samme computer med iTunes, før du starter den faktiske opdateringsproces - eller igen - sikkerhedskopier til både icloud og iTunes, hvis det er muligt.

I forbindelse med iTunes har brugere også mulighed for at downloade IPSW firmware-filer til iOS 8 og installere det manuelt på deres enheder. Denne rute anses generelt for en mere avanceret procedure og er bedst forbeholdt personer, der har en god grund til at gå med IPSW-metoden. Du kan finde direkte downloads til iOS 8 firmware her.

Apple TV Update Revamps Interface

Apple har også udgivet en opdatering til Apple TV, som ændrer grænsefladen og ikonerne lidt mere i overensstemmelse med de lyse farver i iOS 7 og iOS 8, da dette billede fra MacRumors viser:

Apple TV-opdateringen tilføjer også support til iOS 8-funktioner, hvilket gør det til en god ide at opdatere for de brugere, der har en tredje gen Apple TV.

Apple TV-brugere kan få opdateringen fra Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering