Sådan ændres en lokal administratoradgangskode til en domænecontroller

Den lokale administratoradgangskode på din Windows 2008-serverdomænecontroller giver dig kun mulighed for at ændre indstillinger på den lokale maskine. Dette er gavnligt, hvis du vil foretage ændringer på den lokale maskine uden behov for globale ændringer på netværket. Du kan redigere denne lokale administratoradgangskode for at undgå uautoriseret adgang fra din domænecontroller, som kan bringe netværkstjenester ned og efterlade private netværksdata sårbare over for hackere.

Trin 1

Log ind på domænecontrolleren ved hjælp af din nuværende administratoradgangskode. Klik på Windows "Start" -knappen, og vælg "Kontrolpanel". Dobbeltklik på "Brugerkonti" for at åbne et nyt vindue.

Trin 2

Klik på "Skift din adgangskode" i afsnittet "Foretag ændringer i din brugerkonto." Dette viser tekstbokse til dine ændringer af adgangskoden.

Trin 3

Indtast din nuværende adgangskode i det første tekstfelt. Indtast den nye adgangskode i tekstfeltet "Ny adgangskode". Indtast det en anden gang i bekræftelsestekstfeltet.

Indtast et kodeordstip, hvis du ved et uheld glemmer adgangskoden, og klik på knappen "Skift adgangskode" for at gemme dine ændringer.