Sådan geninstalleres bærbare højttalere

Virus og andre pc-problemer kan skabe kaos ikke kun med operativsystemet, men med specifikke funktioner, såsom tastaturet til den bærbare computer eller endda højttalere. Heldigvis kan de fleste af disse problemer repareres ved blot at geninstallere driverne eller programmerne, der holder funktionen i funktion. I tilfælde af ødelagte bærbare højttalere kan du næsten altid rette dem ved at finde den rigtige højttalerdriver og geninstallere den.

Trin 1

Download din bærbare højttalerdriver til din bærbare computer ved at besøge din bærbare producents websted. Klik på "Support og drivere", og skriv derefter din bærbare computers modelnummer. Klik på "Lyddrivere", og klik derefter på "Download". Gem den eksekverbare fil på dit skrivebord.

Trin 2

Klik på "Start", og klik derefter på "Indstillinger", "Kontrolpanel."

Trin 3

Klik på "Enhedshåndtering".

Trin 4

Klik på "Lyd-, video- og spilcontrollere."

Trin 5

Højreklik på din lyddriver, og vælg "Afinstaller". Klik på "Ja", når du bliver spurgt, om du vil afinstallere det.

Trin 6

Dobbeltklik på den eksekverbare fil, som du downloadede i trin 1. Klik på "Næste" på de næste to skærme, der vises for at starte installationsprocessen. Klik på "Finish" for at fuldføre det.

Genstart din computer ved at gå til "Start", "Lukning", "Genstart." Efter genstart geninstalleres dine bærbare højttalere og fungerer.