Sådan udstødes en fast CD / DVD fra en MacBook Pro

Er der en dvd eller cd i din MacBook eller MacBook Pro? At have en disk, der sidder fast i din Mac, er virkelig frustrerende, men du kan normalt få det ud ved at bruge et par forskellige tricks. De metoder, der er beskrevet nedenfor, er for, hvornår en disk virkelig sidder fast i Mac'en.

Skub en fast CD / DVD fra en MacBook Pro

Hvis du allerede har forsøgt at holde Eject-tasten nede på tastaturet, kan du ikke prøve at prøve disse tips til at grøfte den irriterende DVD fra drevet:

* Start Terminal og skriv følgende på kommandolinjen:

drutil eject

* Genstart MacBook / MacBook Pro og hold musen / trackpad-knappen nede, mens Mac'en starter, disken skal dukke op.

CD-disken sidder stadig fast i MacBook?

Hvis du har en virkelig stædig fast disk eller cd, kan du også prøve følgende. Dette tip blev sendt ind af et ex-Apple geni:

  • Luk Mac'en ned
  • Start maskinen, og hold nede pegefeltknappen for at starte en 'force eject'
  • Drej MacBook Pro på sin side, med cd / dvd-drevet pegende ned og ryste, cd'en skal dukke op

Disken er stadig fast! Hvad nu??

Har de ovennævnte tip ikke fungeret for at skubbe disken ud? Hvis en dvd er helt fast i MacBook / MacBook Pro-drevet, og det stadig spinder, kan du også prøve dette trick: Få et lille stykke tyndt pap (visitkort eller et kreditkort fungerer også fint) og indsæt det oven over den faste dvd og tryk lidt ned for at stoppe disken fra at spinde, genstart MacBook mens du holder nede pegefeltknappen, og du skal høre den velkendte udstødningslyd, så skal disken komme helt ud. Vær forsigtig så du ikke beskadiger disken eller dit drev!

Du kan også lære at fjerne en fastdisk fra din Mac SuperDrive ved hjælp af forskellige tricks fra skrivebordet til brug af Disk Utility.