Sådan finder du virksomhedswebsteder (7 trin)

Sæt en detektivhue på for at sluge gennem metoderne til at finde virksomhedswebsteder. At finde et bestemt firmas websted kræver brug af både online og personlig taktik, hvis manøvrering gennem søgeresultater ikke bringer det ønskede sted op. Brug søgemaskiner, onlinekataloger, trykte publikationer på det lokale bibliotek og forretningskendte. At starte med brancheforeningswebsteder og nyhedsbreve er en god måde at starte en global søgning på, inden valgene til de enkelte virksomheder begrænses.

Trin 1

Indtast et firmanavn i en søgemaskine, hvis navnet er kendt. Brug yderligere udvidelser som .info og .us, hvis .com ikke åbner et websted. Scan resultaterne, og klik på linket, der åbner virksomhedens websted. Log ind på en internetmappe som f.eks. Yellowbook.com, og indtast firmanavnet for at åbne siden. Skriv virksomhedens delvise eller fulde adresse i en søgemaskine for at åbne webstedet. Brug et bibliotek eller en søgemaskine dedikeret til en bestemt by, såsom At-la.com.

Trin 2

Log på en omfattende virksomhedsmappe som Manta.com eller Hoovers. Indtast det firmanavn, der er angivet i søgefeltet. Rul ned på siden på Manta.com for at finde titlen "Find amerikanske virksomheder efter kategori" eller brug linket umiddelbart nedenfor for at finde virksomheder efter sted.

Trin 3

Sådan finder du virksomhedswebsteder (7 trin)

Indtast navnet på en by og en branche i en søgemaskine eller onlinekatalog, hvis virksomhedens navn ikke er kendt: "værktøjs- og dø-producenter, by, stat" eller "restaurant, by, stat". Klik på en virksomhedswebsted, der vises i resultaterne, eller indtast firmaets navn i søgemaskinen eller online-biblioteket.

Trin 4

Indtast navnet på en forening i en søgemaskine som f.eks. "Professionel arbejdsgiverorganisation", og scan derefter listen over medlemmer for at finde virksomhedsnavnet og firmaets websted.

Trin 5

Log ind på Facebook.com, og indtast navnet på en virksomhed, eller fremsend en anmodning, der beder om et bestemt websted. Bed venner online og personligt om henvisninger til en bestemt type virksomhed, hvis navnet og webstedet ikke er kendt.

Trin 6

Besøg forretningsreferencesektionen på det lokale bibliotek. Brug en omfattende mappe som Harris Information-mapper. Søg gennem brancheoversigter, find navnet på en virksomhed og hjemmesiden i kontaktoplysningerne. Læs gennem Thomas Register og listen over virksomheder.

Bed gennem lokale forretningsnetværksgrupper eller det lokale handelskammer om navne på specifikke virksomheder og webadressen; eller bede om specifikke henvisninger fra branchen.