Sådan deaktiveres iPad Video Overlay (billede i billede)

Billedbilledets billedtilstand på iPad er en af ​​de bedre multitaskingsfunktioner på enheden, men nogle brugere kan finde det distraherende, og nogle kan også komme ind i Picture in Picture (PIP) -tilstanden ved et uheld. Selvom det er nemt at lukke et PiP-vindue for at gøre videoen væk, hvis du ikke bruger funktionen, kan du nemt deaktivere den vedvarende videooverlay-funktion (Picture in Picture) iOS, hvilket forhindrer utilsigtet adgang til det.

Sådan deaktiveres vedvarende billede i Picture Video Overlay på iPad

Fra den pågældende iPad skal du blot gøre følgende:

  1. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "General"
  2. Vælg "Multitasking"
  3. Vip kontakten ved siden af ​​"Vedvarende videooverlejring" til OFF (eller ON)
  4. Afslut fra Indstillinger og brug iPad som normalt

Med vedvarende videooverlay deaktiveret, vil du ikke længere have et billede i billedoverlay-pop op, når du trykker på startknappen, mens du ser en video på iPad. Med andre ord, når PiP er deaktiveret, kan det være at slå hjemme-knappen fra en videoafspilning ligesom i tidligere versioner af iOS, hvor det ville lukke og stoppe videoafspilningen, i stedet for at sende det til en videooverlay-tilstand.

Selvfølgelig kan du nemt omdanne dette også, og hvis du opdager, at billed i billedtilstand ikke fungerer eller ikke er tilgængelig på iPad, skyldes det sandsynligvis, at funktionen til vedvarende videooverlay er blevet deaktiveret. Du skal blot gentage ovenstående trin og skifte kontakten ON, vende kurset og tillade PiP at blive brugt igen.