Lyt til NPR og ESPN Radio på iTunes Radio fra iOS eller Mac / PC

Fans af talk radio, sport radio og klassisk musik vil være glade for at opdage, at iTunes Radio nu tilbyder strømme af ESPN Radio sammen med en overflod af lokale NPR-stationer.

ESPN Radio streamen omfatter populære talk-sports sports shows, herunder SportsCenter, Mike & Mike, The Herd, The Dan LeBatard Show, The Freddie Colman Show og andre. Derudover vil ESPN-radio udsende særlige arrangementer via stationen, herunder FIFA World Cup, NBA, MLB playoffs og World Series og NCAA college fodbold (!).

Et nationalt netværk NPR-station har været på iTunes Radio i et par måneder, men tilføjelsen af ​​lokale affilierede NPR-stationer er ny. I en hurtig søgning tællede vi over 42 lokale NPR-tilknyttede stationer til rådighed, herunder KQED San ​​Francisco, KPCC Los Angeles, KUT Austin, WBEZ Chicago, WNYC New York, WAMU DC, OPB Oregon, KUNC Colorado, MTPR Montana, KUOW Seattle, blandt mange andre. Nye NPR-stationer forventes også at blive tilføjet.

For at lytte til enten ESPN Radio eller en lokal NPR station via iTunes Radio, skal du blot tilføje kanalen. Dette kan gøres i iTunes-appen på en stationær Mac eller pc eller Musik-appen i iOS.

Tilføjelse af NPR eller ESPN i iTunes på skrivebordet

  1. Åbn iTunes som normalt og gå til afsnittet "Musik"
  2. Klik på fanen "Radio" og klik på knappen [+] Plus ved siden af ​​"Mine stationer"
  3. Søg efter NPR eller ESPN, og vælg det ønskede resultat for at tilføje den station og begynde at afspille den

Søgning efter NPR bringer en række lokale tilknyttede stationer op:

Søgning efter ESPN viser den primære ESPN-radiostation:

Stationer, der er tilføjet til iTunes Radio på skrivebordet, synkroniseres med musikappen på dine iOS-enheder, forudsat at de bruger det samme Apple ID. Det går også i den anden retning.

Lytte til NPR eller ESPN i musik til iOS på iPhone / iPad

  1. Åbn "Musik" appen og vælg knappen "Radio" nederst (hvis Radio ikke er synlig, skal du sandsynligvis gøre det)
  2. Tryk på knappen "Ny" ved siden af ​​"Mine stationer" og søg efter NPR for at hente NPR og de tilknyttede stationer eller ESPN for at finde ESPN-radiokanalen
  3. Tryk på en station for at tilføje den station og begynde at afspille den

Du kan tilføje så mange NPR-tilknyttede stationer som du vil, så hvis du beslutter dig for at være træt af hvad som helst på WWNO New Orleans kan du tilføje eller springe til KPCC Los Angeles ved at gentage ovenstående proces. Når du har tilføjet det, kan du også afspille radiostationerne via Siri-kommandoer eller sende det videre til en ven.

Igen vil stationer, der er tilføjet på en iPhone eller iPad, synkroniseres tilbage til iTunes Radio på desktop-appen.

I øjeblikket har iTunes Radio begrænset global dækning primært fokuseret på det amerikanske marked. Ikke desto mindre kan brugere uden for USA lytte til iTunes Radio ved at oprette et nyt Apple ID, der bruger en US-baseret adresse. Det kan være særligt nyttigt for internationale brugere, der søger at lytte til World Cup-spil live.

Husk at lytte til streaminglyd på en mobil 3G, 4G eller LTE-forbindelse kan være båndbredde sulten, så de uden ubegrænsede dataplaner kan ønske at deltage i wi-fi-netværk, før de streamede de nye iTunes Radio-stationer.