Sådan smides en 100-MPH Fastball på Wii Sports

Nintendo-videospillet "Wii Sports" leveres pakket med ethvert Nintendo Wii-videospilsystem og tilbyder forskellige minispil til at spille i fem forskellige sportsgrene, herunder baseball, bowling, boksning, golf og tennis. I baseball går spillerne head to head i tre innings (i stedet for de ni innings i det virkelige baseball) og skifter mellem batting og pitching. Når han kaster, kan en spiller kaste bolde op til 100 km / t.

Tryk på retningspuden, når du er ved at kaste for at beslutte, i hvilken retning du vil kaste: "Venstre" til indvendigt tonehøjde, "højre" for udvendig tonehøjde og "op" eller "ned" for at kaste over pladen.

Løft din Wii-fjernbetjening for at begynde at tonehøjde.

Vip dit håndled hurtigt for at kaste en fastbold. Afhængigt af hvor hurtigt du har slået dit håndled, skal bolden læse en hastighed på 100 mph.

Tips

Kast forskellige slags pladser i "Wii Sports." Hold “A” mens du kaster for at kaste en skruekugle (bolden går til venstre på skærmen), “B” for en kurvekugle (bolden går til højre på skærmen) og både “A” og “B” i en splitter (bolden går lavt).

Advarsler

På trods af sin hastighed er fastballen let for røren at ramme. Det er altid en god idé at ofte skifte mellem forskellige slags pladser.