7 + frygtelige ting i iOS 8 og hvad der skal gøres om dem

iOS 8 er en rigtig god forbedring for iPhone, iPad og iPod touch med mange ændringer, nogle store og nogle små, men lad os se det, der er et par ting, der er lidt irriterende også. Uanset om du lige har fået en ny iPhone 6-mærke og flyttet dine ting over eller simpelthen opdateret til iOS 8 på en eksisterende enhed, er der et par indstillinger, som du måske vil skifte eller tilpasse til din smag. For dem, der har opdateret, har nogle af disse indstillinger muligvis slukket dig for længe siden, men efter opdateringen af ​​iOS 8 kan de automatisk have slået sig til igen.

0: iOS Hvad? Det er så stort, jeg kan ikke engang installere iOS 8!

OK for dem der forsøger at opdatere ... dette vil gå først. For så mange brugere kan de ikke engang opdatere til iOS 8 på grund af de betydelige krav til fri lagring på 5 GB eller mere. Den gode nyhed er, at du kan komme rundt om disse lagringsfejlmeddelelser ved at bruge iTunes til at installere iOS 8 alligevel. Ja, der kræver en computer, og ja, du skal stadig sikkerhedskopiere din enhed, før du opdaterer den måde.

1: Hvad skete der med kamerarulle? Er mine gamle billeder gået?!?

Vi har allerede rørt dette kort, men det er stadig forvirrende mange brugere derude. Mens Camera Roll mangler, er dine ældre billeder ikke. Sådan får du adgang til dine ældre billeder i IOS 8:

 1. Åbn Photos app og tryk på fanen Fotos i stedet for Albums
 2. Tryk på øverste venstre hjørne, hvor der står "År" - dette zoomer ud til et spændende billede af alle dine billeder taget over tid, der er på iPhone eller iPad
 3. Tryk på de allerførste små miniaturebilleder for at vende til dine tidligste billeder

Dette er bare min mening, men manglen på Camera Roll er virkelig ikke intuitiv og har forårsaget en masse sorg for brugere, der er vant til sin eksistens. Camera Roll har været med iOS siden den første iPhone nogensinde blev frigivet. Vi håber, at det giver en retur med en iOS 8-opdatering, måske iOS 8.1.

2: Ditch tastaturet Clicky lyde

Clicky klik, clicky clicky clicky! Åh lyden af ​​at skrive på en berøringsskærm. Mens disse lyde hjælper nogle brugere til at skrive på iOS-tastaturet, men de irriterer også mange andre. At slukke dem er let.

 1. Fra appen Indstillinger skal du gå til 'Lyde'
 2. Rul hele vejen ned til bunden til "Tastaturklik" og skift den skifte til OFF-positionen

Hvis du bestemmer dig for, at du vil høre disse klik igen, skal du bare vende den pågældende kontakt igen, og du vil straks klikke væk.

3: Skjul Folkets Ansigter fra Multitasking Screen

Hvis du har besøgt multitaskingsskærmen i iOS 8, har du sikkert bemærket, at en håndfuld af dine venner og familier vender mod toppen af ​​skærmen. Måske er jeg mærkelig, men jeg finder denne funktion unødvendig og slet ikke relateret til at afslutte apps, så her er det, hvordan du slukker det:

 1. Åbn indstillinger og gå til "Mail, Contacts, Calendars" - ja virkelig
 2. Tryk på "Vis i App Switcher"
 3. Vend begge afbrydere til OFF for at skjule ansigterne fra multitaskingsskærmen

Ændringen er øjeblikkelig, og hvis du dobbeltklikker på startknappen, finder du ansigterne er væk. Eller hvis du kan lide dem, hold dem der, men det ser lidt trangt ud på alt undtagen de større screenede enheder.

4: Stop gentagelse af meddelelsesvarsler

Har du nogensinde bemærket, hvordan iPhone-beskeder besked dig en gang, så et par minutter senere, advarer dig endnu engang? Dette gør det lyde som om du har mere end en besked, men det er faktisk kun en, der gentager sig selv - så nej, du bliver ikke skør. Denne funktion bliver slået til som standard med hver ny iOS-enhed, og nogle brugere opdagede, at den igen aktiveres med iOS 8-opdateringen, så her er hvordan du stopper det:

 1. Gå til "Indstillinger" og derefter til "Notifikationer" og vælg "Beskeder"
 2. Rul hele vejen ned til "Gentag advarsler" og vend det til "Aldrig"

Udført, ingen mere akustiske lyde for at gentage sig.

5: Sluk Læs kvitteringer

Læs kvitteringer er meget mere aggressive i iOS 8, og meddeler brugere ikke kun, når en tekstbesked blev læst fra en anden iMessage-bruger, men også når en lydmeddelelse blev hørt eller en video afspilles ... der kan være lidt for meget info for nogle brugere, så du vil muligvis slå denne kvitteringsfunktion fra for alle iMessages.

 1. Gå til "Indstillinger" og gå til "Beskeder"
 2. Vend "Send Læs kvitteringer" til OFF-positionen

Du kan altid tænde dem igen, hvis du har lyst til at lade folk vide, at du læser (eller rettere bare kigger på) deres meddelelse.

6: Masser af forudinstallerede apps

Mange brugere er blevet gennemsøgt for at opdage det større antal forudinstallerede apps på deres idevices. iOS 8 leveres med en håndfuld nye standard apps, herunder Health, Tips, iBooks, Podcasts, samt de sædvanlige mistænkte af Game Center, NewsStand, Stocks og resten. Standardapps kan ikke slettes, så du er ved at sætte dem i en sekundær startskærm eller en mappe, hvis du ikke bruger dem. Men der er andre apps, der kommer forudinstalleret med iOS 8 til dem, der køber nye iPhones, herunder iMovie, Garageband, Keynote, Pages og Numbers - og disse apps kan afinstalleres ved at slette dem som normalt med et tryk og hold-trick.

7: Glemmer QuickType Predictive Text og Autocorrection Keys

Mange brugere kan lide QuickType-funktionen, som viser en liste over forudsagte og / eller autokorrekt ord på toppen af ​​iOS-tastaturet, mens nogle finder det mindre nyttigt. Men du kan hurtigt skjule den lille Quick Type skuffe med en swipe gestus:

 • Tryk og hold på et hvilket som helst ord i QuickType-forslagskassen, og træk derefter ned for at lukke QuickType-skuffen

Det er det, hvis du vil se QuickType igen, skal du bare skubbe tilbage fra den pågældende skuffe på IOS-tastaturet for at afsløre forslagene igen.

-

Noget andet du har fundet at være et gener i IOS 8 eller på din nye iPhone, som vi savnede? Lad os vide, hvad der bugger dig, eller hvordan du fikset noget, der irriterede dig!