Kontrollér tilgængelige opdateringer fra Mac App Store fra Dock

Hvis Mac App Store er åben, og der er opdateringer til rådighed, vil du bemærke, at der vises et rødt emne på App Store-ikonet i Mac OS X Dock. Selvfølgelig klikker de fleste brugere på det og opdaterer deres apps fra Mac App Store på den måde, men for nogle versioner af OS X er der en anden mulighed for at opdatere direkte fra Dock!

For at opdatere apps fra Dock skal du blot højreklikke på ikonet Mac App Store Dock og rulle op til "Tilgængelige opdateringer"

Dette viser hurtigt alle apps, der skal opdateres.

Hvis du vælger en af ​​disse apps via Dock-ikonet, trækkes du op til apps-siden på App Store, hvor du selv kan opdatere det selv.

Selvom det nok ville være mere fornuftigt at have denne lancering opdateringen til den app i stedet, er det stadig en praktisk hurtig genvej til opdatering.

Hvis du er ny på alt dette, kan du lære at opdatere apps via Mac App Store, det er ekstremt nemt at bruge og vedligeholde apps på denne måde på Mac.

Husk på, at denne dockningsbaserede opdateringsfunktion ikke findes i alle versioner af Mac OS X, så hvis du ikke finder de tilgængelige muligheder i højre-klik-menuen på ikonet til App Store, skal du indtaste App Store direkte fra Apple-menuen som sædvanlig i stedet.