Skift tekst og ikonstørrelse på sidepanelet til Mac OS X Finder Window

Skriftstørrelsen på Mac Finder-vinduet sidebjælke kan tilpasses, så du kan justere til en større eller mindre skriftstørrelse af både teksten og ikonerne i Finder-sidebjælkerne i OS X.

Hvis du har travlt med at tilpasse Favoritter-mapperne og farvelægge sidebarikonerne i Finder, vil du muligvis ændre skrifttypen og ikonstørrelsen på den sidebjælktekst, mens du er på den. Dette er muligt i alle semi-nye versioner af OS X, men det er ikke nok, det er ikke i "Finder-præferencer" eller "Visningsindstillinger", hvor du måske regner med at finde det, og i stedet er muligheden for at skifte størrelser generelt Systemindstillinger.

Sådan skiftes Mac Finder Sidebar Text & Icon Størrelser

Sådan ændrer du tekst og ikonstørrelse i OS X Sidebjælke let:

  1. Åbn "Systemindstillinger" fra Apple-menuen og klik på "Generelt"
  2. I midten af ​​præferencepanelet skal du søge efter "Sidebar-ikonstørrelse" og vælge en af ​​de tre muligheder: Lille, Mellem, Stor
  3. Ændringer træder i kraft straks, lukk System Prefs, når du er tilfreds med

Medium er standard i OS X fra 10, 11, 10, 10, 10, 7, 10, 8 og 10, 9, som nogle mennesker føler er for store, men jeg tror, ​​det afhænger helt af Macs skærmopløsning.

Til nogen sammenligning er "Small" standardindstillingen for skrifttypestørrelse i OS X 10.6, og "Large" -alternativet er ikke standard i noget endnu, men det er stort nok, at det er en god mulighed for dem, der har problemer med at læse den mindre tekst størrelse, børn og også til Mac-brugere med enorme skærmopløsninger.