Se, det tomme iMac Box Human Hamster Wheel

Hvis du nogensinde finder dig selv i en situation, hvor du har 36 tomme Retina iMac kasser hængende rundt og venter på at blive taget i brug, hvorfor ikke tag nogle emballage tape og MacGyver dig selv et kæmpe menneskeligt mellemstore hamsterhjul?


OK, det er ikke et seriøst forslag (eller er det?), Men et par skole IT-afdelingsarbejdere gjorde netop det, strapping en flok iMac-kasser sammen, indtil den lavede en komplet cirkel. Den næste ting at gøre var naturligvis at kravle ind i det og rulle rundt i campus, fordi hvorfor ikke?

Dette er tilsyneladende muligt takket være iMac-boksen, der har en lille 10 graders vinkel, og hvis du har 36 af dem, har du lige bygget dig en fuld cirkel, som et menneske kan hoppe ind og køre sig rundt i, ligesom en neurotisk hamster. Måde at gå MacGyver! Hent det, Mac Gyver? Mac Gyver ?? OK vis mig døren, jeg er færdig.

Ikke nøjagtigt det mest nyttige, du finder med et Apple-tilbehør - især da nogle underholdende mennesker har fastslået, at du kan bruge iPad-opladere som en ølflaskeåbner, hvilket også kan være kvantfusion med dets anvendelsesmuligheder - men bortset fra boks indsamle hvad mere skal du gøre med en hel masse iMac-kasser? Og hej, hvis det er værd at grine eller to, nogle gange er det godt nok!

Hoveder op til CultofMac til den hilariske find og for at coinere udtrykket 'human iMac hamster wheel'. Nu, hvis nogen har geni ideer om hvad du kan gøre med et par ekstra MacBook Pro kasser, så lad os det vide!

Opdatering: tilsyneladende er dette billede fra George Fox University og blev sendt til deres twitter feed her med titlen "I andre nyheder, den seneste forsendelse af iMacs ankom for nylig til IT." - LOL! Tak til Daniel for at pege på det!