Sådan oprettes et diasshow med en Adobe PDF-fil

Adobes Portable Document Format (PDF) giver dokumentskabere mulighed for at distribuere ikke-redigerbart indhold med fast layout på en bred vifte af operativsystemer og platforme. Så længe en computer har den gratis Adobe Reader-software installeret, kan PDF-filer ses og udskrives i nøjagtigt det format, som forfatteren havde til hensigt. Adobe Reader har også en nyttig visningsindstilling, der lader brugere vise indholdet af enhver PDF-fil som et diasshow. Aktivering af indstillingen er hurtig, når du ved, hvor du skal kigge.

Trin 1

Åbn Adobe Reader.

Trin 2

Klik på "File" i den øverste menulinje, og vælg derefter "Open". Find den PDF-fil, du vil se som et diasshow, og dobbeltklik derefter på dens ikon for at åbne den.

Trin 3

Klik på "Vis" i den øverste menulinje, og vælg derefter "Fuld skærmtilstand".

Trin 4

Naviger fra en skærm til en anden ved at trykke på højre piletast for at bevæge sig fremad og venstre piletast for at bevæge sig bagud. Hver side i din PDF-fil repræsenterer et dias i dette format.

Tryk på "Esc" -tasten, når du når slutningen af ​​diasshowet for at lukke fuldskærmstilstand og vende tilbage til den normale Adobe Reader-grænseflade.