Opdater to-do lister og påmindelser på Mac OS X-skrivebordet fra en iPhone

Den nye OS X Reminders-app er iCloud-aktiveret, og meget ligner Notes-appen lader den dig knytte en liste til skrivebordet. Disse to funktioner kombinerer en synkroniseret og automatisk opdatering af opgaveliste til Mac-skrivebordet, hvilket betyder, at hvis du ændrer eller gennemfører en opgave undervejs fra en iPhone eller iPad, afspejler den øjeblikkeligt på Mac og omvendt.

Denne fantastiske funktion er meget nem at bruge, men du skal bruge OS X Mountain Lion og iOS 5 eller nyere, og selvfølgelig vil du have brug for at konfigurere iCloud i iOS og Mac OS X, for at dette kan fungere korrekt.

Fastgør opgavelisten til OS X-skrivebordet

Denne enkle handling opdeler den valgte opgaveliste fra påmindelsesappen:

  • Start påmindelser i OS X og dobbeltklik på den opgaveliste, du vil pinde på skrivebordet

Opgavelisten opdateres uden at opdele den fra den primære app, men de pinnede påmindelseslister tager op meget mindre plads og er renere udseende, hvilket gør dem mere egnede til at gå rundt på skrivebordet.

Placer listen over flydende påmindelser overalt på skrivebordet, og tag en iOS-enhed til at foretage fjernbetjeninger på listen.

Opdater desktop-opgavelisten fra en iPhone eller iPad

Grib enhver iOS-enhed med iCloud-aktiveret og gør følgende:

  • Åbn påmindelser og foretag en ændring til den samme opgaveliste, der flyder på OS X-skrivebordet

Så længe Mac (eller iPad / iPhone / iPod) er online, opdateres listerne automatisk for at afspejle ændringer foretaget fra enhver anden maskine, der bruger den samme iCloud-konto.

Takket være Luci til spidsen