Sådan kontakter du FarmVille kundesupport

Du skal kontakte Zynga kundesupport for eventuelle problemer, du har i forbindelse med FarmVille. Zynga er spilkæmpen bag Facebook-spil som FarmVille, Mafia Wars, CafeWorld og andre. Uanset om du har brug for hjælp til at udføre en opgave, eller din applikation er låst, hjælper Zynga kundesupport dig med at navigere i dit problem og få dig til at spille igen. Zynga tilbyder kun online- og e-mail-support til problemer, der ikke er relateret til fakturering. Hvis du har et faktureringsrelateret problem, skal du ringe til (800) 762-2530.

Trin 1

Åbn din webbrowser, og naviger til Zyngas supportområde (link i ressourcer).

Trin 2

Læs listen over almindelige supportspørgsmål og svar under "De hotteste problemer og svar til FarmVille" i rødt på venstre side af websiden for at se, om dit spørgsmål allerede er blevet besvaret. Hvis du ikke kan se dit spørgsmål, skal du skrive dit spørgsmål i søgefeltet under "Eller find dine svar ved at søge" i grønt til højre på siden. Der vises en liste over besvarede spørgsmål, der er mest tæt på dit spørgsmål.

Trin 3

Klik på "Send os e-mail" under Få svar i grønt, hvis dit spørgsmål ikke vises på listen over søgeresultater.

Trin 4

Klik på de relevante rullemenuer og felter for at indtaste flere oplysninger om dit spørgsmål for at hjælpe med at trække dine oplysninger til den relevante supportgruppe. Du har også mulighed for at uploade et JPG-skærmbillede af dit problem.

Indtast din e-mail-adresse eller dine Zynga-kontooplysninger, og kontroller din e-mail- eller Zynga-konto for at få svar inden for 48 timer.