Sådan Google gratis film online

Elementer, du har brug for

  • internetforbindelse

  • Kode 1: -inurl: htm -inurl: html -inurl: php intitle: ”index of” (mpg | mov | avi | wmv) “Filmtitel eller skuespillernavn”

  • Kode 2: -inurl: htm -inurl: html -inurl: php intitle: ”index of '(mpg | avi | wmv)“ Filmtitel eller skuespillernavn ”

Internettet har tilladt gratis film at være tilgængelige for sine brugere. Der er bogstaveligt talt tusindvis af gratis film online. Du skal bare vide, hvordan og hvor du skal se. Bliv ikke fanget ved at bruge ulovlig dele ware til at finde gratis film. Hvis du downloader gratis online film ulovligt, kan du få mange problemer. Prøv at bruge Google i stedet. Google tilbyder måder til at finde alle mulige gratis online film. Du skal bare vide, hvordan man søger efter dem.

Opret forbindelse til internettet, og gå til Google.com. Kopier hele det stykke kode 1, der er angivet, og indsæt det i søgefeltet. Denne kode søger på alle de websteder, der har gratis film tilgængelige online.

Indtast filmens titel eller navnet på en skuespiller, du leder efter, mellem anførselstegnene, hvor der står "Filmtitel". Hvis du f.eks. Skriver "Will Ferrell", vises der et antal links. WWW.fresnik.com/pub/movies dukker op og har et link med titlen "SNL Will Ferrell - Blue Oyster Cult - Don't Fear the Reaper.MPG". Klik på det, og det giver dig mulighed for at streame filmen. Husk, at nogle film, der var tilgængelige på én gang, ikke er tilgængelige mere. Du bliver muligvis nødt til at prøve at surfe på et par forskellige websteder, før du finder det, du leder efter.

Klik på "Søg", når du har skrevet filmens navn eller titel. Hvis du f.eks. Skriver "Will Ferrell", vises der et antal links. WWW.fresnik.com/pub/movies dukker op og har et link med titlen "SNL Will Ferrell - Blue Oyster Cult - Don't Fear the Reaper.MPG". Klik på det, og det giver dig mulighed for at streame SNL-showet. Husk, at nogle film, der var tilgængelige på én gang, ikke er tilgængelige mere. Du bliver muligvis nødt til at prøve at surfe på et par forskellige websteder, før du finder det, du leder efter. Resultaterne og kvaliteten af ​​film kan også variere for visse filmtitler.

Prøv at bruge kode 2, hvis den første kode ikke giver dig de ønskede resultater. For eksempel fungerer "Bourne Identity" ikke for kode 1, men "Will Ferrell" gør det. "Bourne Identity" i kode 2 viser www.linxdown.com/ i søgeresultaterne. Dette link giver dig en række kilder til adgang til filmen. Husk, at nogle websteder kræver din e-mail og / eller et medlemskab for at se filmene. Derfor kan det i nogle tilfælde koste et medlemsgebyr for at se de gratis film online.

Advarsler

Sørg for, at du har opdateret spyware og virusbeskyttelse.