Sådan måles signalstyrken til direkte tv

Hvis du har direkte tv, og du oplever et frossent billede, intermitterende billede eller slet ikke noget billede på en direkte tv-kanal, der er inkluderet i din programpakke, kan problemet skyldes et svagt signal. Du bliver nødt til at teste signalstyrken på din parabolmodtager for at se, om dette er tilfældet.

Måling af signalstyrke

Tænd dit fjernsyn og Direct TV-boksen. Tryk på menuknappen på din direkte tv-fjernbetjening. En menu skal dukke op på din fjernsynsskærm med muligheder for "Søg efter shows", "Planlægning", "Opkalds-id og meddelelser" og "Forældre, favoritter og opsætning."

Brug pil ned på din direkte tv-fjernbetjening til at rulle ned og fremhæve indstillingen "Parental, Favs, & Set Up". Tryk på Vælg på din direkte tv-fjernbetjening. Dette åbner en ny menu med indstillinger for "Forældrekontrol", "Favoritkanaler" og "Systemopsætning."

Brug pil ned på din direkte tv-fjernbetjening til at rulle ned og fremhæve "Systemopsætning." Tryk på Vælg på din direkte tv-fjernbetjening. En anden menu med valgmuligheder vises, som inkluderer "Info & Test", "Satellit", "Fjernbetjening" osv.

Tryk på pil ned på din direkte tv-fjernbetjening for at rulle ned og fremhæve "Satellit" -indstillingen, og tryk derefter på Vælg på din fjernbetjening. Dette åbner en ny skærm, hvor "Vis signalstyrke" allerede skal være fremhævet i nederste højre hjørne af menuen. Hvis det ikke er fremhævet, skal du bruge pil op eller pil ned på fjernbetjeningen for at fremhæve det. Tryk på Vælg på din fjernbetjening.

Vent på, at testen giver dig den fangede læsning for alle 32 transpondere, eller du kan bruge piletasterne på din direkte tv-fjernbetjening til at fremhæve muligheden for "Signalmetere" i nederste højre hjørne af menuen. Tryk på Vælg. Denne mulighed giver dig mulighed for at se live signalstyrken (som den svinger) for en valgt transponder. Fremhæv plus- eller minustegnet ved siden af ​​transponderindstillingen i højre side af skærmen, og tryk på vælg for at gå op eller ned til næste eller forrige transponder.

Tips

Hvis du får en 0-læsning på din signalstyrketest for satellittranspondere 4, 12, 18, 20, 26 eller 28, kan dette ikke nødvendigvis indikere et problem med din modtagelse. Direkte tv har en ny satellit, som ikke bruger disse transpondere til at levere signaler i nogle dele af landet.