Sådan bruges PHP med en termisk printer

PHP er et open source-programmeringssprog, der gør det nemt for dig at installere og bruge en termisk printer. På grund af dets open source-applikationer understøtter den også andre typer printere, såsom blækstråle-, multifunktions- og etiketprintere. Du kan nemt installere en termisk printer i dit netværk, selvom du ikke er fuldt kendskab til PHP-programmering.

Trin 1

Tilslut din termoprinter til din computer. Sørg for, at alle kabler er tæt forbundet til din computerporte, inden du konfigurerer din printer i PHP.

Trin 2

Installer alle de nødvendige drivere til din printer, hvis den ikke er plug-and-play. Nogle nyere operativsystemer, såsom Windows Vista og Windows 7, skal automatisk installere det for dig, men altid være klar til at gøre det manuelt, hvis det ikke sker. Se printerens manual for instruktioner om installation af drivere.

Brug følgende kode til at installere og bruge din termiske printer i PHP:

$handle = fopen("PRN", "w");

fwrite($handle, 'text to printer');

fclose($handle);

?>

This code establishes the connection with the receipt printer through PRN, writes to the receipt printer through the file handle, and then disconnects the printer after printing your document.