Sådan oprettes USB-flashdrev efterligne en bootbar cd-rom

USB-flashdrev er et praktisk middel til lagring af filer, men de kan også formateres på en sådan måde, at de faktisk efterligner en cd-rom-startdisk. Et USB-flashdrev kan være nyttigt som en startdisk, da det har en øget lagerkapacitet sammenlignet med en cd-rom. USB-flashdrev er også mere bærbare og holdbare end cd'er.

Trin 1

Download HP Disk Storage Format Tool (se ressourcer). Dette er det program, der vil formatere USB-flashdrevet for at gøre det til en bootbar disk.

Trin 2

Download Windows-systemfiler (se Ressourcer), og gem dem i en mappe, du vælger. Disse filer er nødvendige for, at USB-flashdrevet kan formateres korrekt som en startbar disk.

Trin 3

Tilslut USB-flashdrevet til en tilgængelig USB-port på den Windows-baserede pc.

Trin 4

Kør HP Disk Storage Format Tool.

Trin 5

I rullemenuen "Enhed" skal du vælge USB-flashdrevet fra listen.

Trin 6

I rullemenuen "Filsystem" skal du vælge "FAT 32" fra listen.

Trin 7

Marker afkrydsningsfeltet "Opret en DOS-startdisk". Klik på den stiplede knap, og vælg mappen, der indeholder Windows-systemfiler. Denne proces er afgørende, da den sikrer, at USB-flashdrevet genkendes som en bootbar disk.

Klik på knappen "Start". En advarsel vises. Læs advarslen, og klik derefter på knappen "Ja" for at starte formatet. Når du er færdig, vil USB-flashdrevet være en bootbar disk.