Sådan kontrolleres mappestørrelser i cPanel

Oprettelse og administration af et websted indebærer oprettelse af data og kode, som du derefter uploader til en platform, der giver dig mulighed for at administrere dataene. CPanel er en hostingplatform, der giver en brugervenlig grænseflade til både nybegyndere og ekspertwebsideadministratoren. Når du har fået adgang til din cPanel-konto, kan du bruge filadministratoren til at administrere dine filer og mapper. Kontroller mappestørrelser i cPanel i filhåndteringen.

Trin 1

Åbn din internetbrowser. Indtast webadressen til dit websted i browserens adressefelt, tilføj et skråstreg fremad og derefter "cpanel". Du vil se en vinduesprompt, der beder om dit brugernavn og din adgangskode. Hvis du ikke har disse oplysninger, skal du kontakte din webhost - de fleste webhosts giver disse legitimationsoplysninger i en velkomstpakke, du ville have modtaget, da du oprindeligt betalte for din webhost-pakke. Når du indtaster dine legitimationsoplysninger, får du adgang til kontrolpanelmenuen på dit websted.

Trin 2

Rul ned gennem cPanel-menuen for at finde sektionen "Filer". Klik på "Filhåndtering" under dette afsnit. Vælg "Hjem" -mappen, og klik på "Gå".

Trin 3

Se listen over filer og mapper i hjemmekataloget på dit websted. Du vil se en detaljeret liste over hver fil og mappe under kolonnen "Navn" i tabellen. Til højre for hver fil og mappe vil du se en kolonne "Størrelse" med størrelsen på hvert element, der er anført i tabellen.

Dobbeltklik på en fil eller mappe for at åbne den. Du kan derefter se størrelsen på hvert element i filen eller mappen ved at se i kolonnen "Størrelse".