Den bedste gratis RSS-læser til Mac OS X er NetNewsWire

OS X Mountain Lion kan have fjernet den indfødte evne til at abonnere på RSS-feeds fra Safari ud over feedlæseren i Mail, men det betyder ikke, at dine RSS-feed læsevaner er toast på Mac. Tværtimod er der en fantastisk gratis RSS-læser til rådighed for OS X-brugere, der hedder NetNewsWire, og det er ikke kun den bedste gratis feed-læser til platformen, det kan være den bedste RSS-læser til Mac generelt.

  • Download NetNewsWire gratis her

For at abonnere på et nyt feed, skal du blot klikke på den store (+) Tilmeld-knap øverst til venstre og placere en webadresse - du behøver ikke engang at linke direkte til RSS-feeds, give det et kort navn og klikke på Abonner en gang til. Naturligvis skal tilføje http://osxdaily.com være dit første abonnement ...

NetNewsWire er overraskende fuldt udstyret, kan tilpasses, og det vil endda synkronisere med abonnementer, der er gemt i din Google Reader-konto. Med OS X Lion videre, får du også fuld skærmunderstøttelse. Der er endda en handy "Send til Instapaper" funktionalitet, så du kan gemme feed elementer til at læse senere på en iPad eller iPhone, selvom det ville være rart at tilføje historier til Pocket var også en mulighed. Alt i alt er det en fantastisk gratis app og værd at downloade.

Vi har modtaget en hel del spørgsmål om RSS-læsere siden udgivelsen af ​​OS X Mountain Lion, og forhåbentlig vil NetNewsWire bidrage til at afhjælpe nogle af disse spørgsmål. App'en arbejder med OS X 10.6, 10.7 og 10.8 fremad. Endelig skal du ikke glemme, at Safari-brugere også kan få en tredjepartsudvidelse, der tilføjer RSS-abonnementsknappen, hvilket gør det nemt at abonnere på hjemmesider-feeds lige fra browseren igen.