Sådan downloades til en GPX MP3-afspiller

Fremkomsten af ​​digital musik og videofiler i det sidste årti har gjort overførsel og transport af sådanne medier mere bekvem end nogensinde. Blandt de virksomheder, der sprang ind i konkurrencen med denne nye teknologi, var GPX. Ligesom sine konkurrenter producerer GPX en bred vifte af MP3-afspillere, og som med sine konkurrenter er det ret nemt at downloade dine yndlingssange og videoer til en GPX-afspiller.

Opbygning af et bibliotek og en spilleliste

Trin 1

Åbn Windows Media Player, og klik på fanen "Bibliotek". Uanset hvilken musik der er i dit Media Player-bibliotek vises i afspillerens hovedramme.

Trin 2

Hvis du ikke kan se de musikfiler, du vil downloade til din MP3-afspiller, skal du tilføje disse sange til biblioteket. På fanen "Bibliotek" øverst skal du klikke på pilen nederst og vælge "Føj til bibliotek ..." i rullemenuen.

Trin 3

Vælg de mapper og filer, du vil downloade til din afspiller.

Rul gennem listen over mediefiler i biblioteket for at sikre, at alle de ønskede sange er tilføjet. I de fleste tilfælde skulle sangene være tilføjet og opført i alfabetisk rækkefølge efter kunstner.

Downloader til MP3-afspilleren

Trin 1

Tilslut GPX MP3-afspilleren til computeren med det medfølgende USB-kabel.

Trin 2

I Windows Media Player skal du klikke på fanen "Synkroniser" øverst på afspilleren.

Trin 3

Se i den rigtige ramme for at sikre dig, at computeren genkender forbindelsen til MP3-afspilleren og begynder at synkronisere med afspilleren. Du skal se en statuslinje nederst i højre ramme, der viser fremskridt.

Trin 4

Midt i højre ramme vil du se en "Synkroniseringsliste". Fra biblioteklisten, der stadig vises i midterrammen, skal du klikke og trække de ønskede sange eller mediefiler fra dit bibliotek til synkroniseringslisten i den højre ramme.

Når du har tilføjet alle de sange, du ønsker at downloade til synkroniseringslisten, skal du klikke på knappen "Start synkronisering" nederst i højre ramme. Dette downloader alle filerne fra listen i din Media Player til din GPX MP3-afspiller.