iOS 4 til iPad tilgængelig nu

Opdatering 2: IOS 4.2 download er nu tilgængelig til iPad, få det nu!

Opdatering: IOS 4.2 til iPad er blevet bekræftet af Apple for at være tilgængelig i november. Dette vil være den kombinerende iOS 4-udgivelse på tværs af i-enheder i Apples produktprogram, og det vil medbringe mange nye funktioner til iPad som multitasking, mapper, AirPlay, print support og meget mere.

Hvis du ejer en iPad, og du vil køre den nyeste version af Apples mobil iOS, skal du vente nogle få måneder. En rapport fra AppleInsider ser ud til at bekræfte udgivelsesdatoen for iOS 4 til iPad i november 2010, hvilket stemmer overens med Apples erklæring under WWDC, at OS4 kommer til iPad i efteråret.

iPad og iPhone bygger af iOS har forskellige funktioner

iPad ejere er blevet udeladt af den nylige udgivelse af iOS 4 med sine nye funktioner, som Apple readies en iPad-specifik OS bygget til enheden. Afstemninger viser, at de fleste iPad-brugere vil have multitasking og mappe, der kan få mest muligt ud af iOS 4, men på grund af Apple-opdeling af bygningerne savner de ikke alle funktionerne i det nyere OS. Den nuværende version af iOS 3.2 understøtter brugen af ​​et bluetooth tastatur med iPad, hvilket er en funktion, der ellers kun er i iOS 4 til iPhone og iPod touch. Rapporter indikerer, at når iOS 4 når iPad, kommer det som iOS 4.1, og det vil endelig kombinere de forskellige iPhone og iPad, der bygger iOS til et enkelt enhedsoperativsystem.

Opdateret iPad kommer i efteråret?

Kan udgivelsen af ​​iOS 4 til iPad falde sammen med udgivelsen af ​​en opdateret iPad? Det er hvad nogle i rummormen foreslår, og det virker ikke for usandsynligt i betragtning af den nuværende iPhone 4 har funktioner, som iPad ikke gør; specielt to gange RAM på 512 MB, dobbelt kameraer med FaceTime support og den fantastiske PPI & skærmopløsning på Retina displayet. Med disse fremtrædende funktionsforskelle vil en opdateret iPad sammen med opdateringen iOS overbygge hardware og funktionalitetsforskelle mellem de to enheder.

Opdatering: Ryger fortsætter med at cirkulere om en ny iPad med kamera og FaceTime-kompatibilitet, der kommer i efteråret.