MacOS 10.13.4 Beta 2 frigivet til test

Apple har udgivet den anden beta-opbygning af MacOS High Sierra 10.13.4 til Mac-brugere, der deltager i beta-testprogrammet.

Den nye betaversion af macOS High Sierra fokuserer formentlig på fejlrettelser og forbedringer af funktionerne, selv om der også er nogle bemærkelsesværdige ændringer til slutbrugeren. For eksempel indeholder macOS 10.13.4 beta støtte til iMessages i iCloud, en funktion, som også er inkluderet i iOS 11.3 betaen, der har til formål at forbedre iMessage-synkronisering. Derudover er standard iMac Pro blå flydende lydbaggrund inkluderet for alle brugere. Tilsyneladende er "iBooks" -appen blevet omdøbt til "Bøger" og sætter det i overensstemmelse med de nuværende iOS 11.3-betas.

MacOS 10.13.4 beta indeholder også advarsler, når du starter 32-bit applikationer, hvilket gør det klart, at Apple har til hensigt i sidste ende ikke at understøtte 32-bit apps i Mac OS. Advarslen er en indikator for slutbrugeren, at de enten skal opdatere appen til en nyere 64-bit version, kontakte udvikleren for at anmode om en 64-bit version eller finde et alternativt program. Til sidst kan dette føre til nogle kompatibilitetsproblemer med ældre Mac-apps og nyere Mac-systemsoftware, ligesom PPC-apps til sidst ophørte med at køre på Intel-arkitekturen.

Mac-brugere, der er indskrevet i beta-testprogrammet til Mac OS, kan finde MacOS High Sierra 10.13.4 beta 2 til rådighed for download nu fra opdateringsafsnittet i Mac App Store.

Separat frigivet Apple også iOS 11, 3 beta 2 til iPhone og iPad brugere, som er iOS beta testere.