Se AVI Video på en Mac

Du kan se mange AVI-film uden yderligere software på en Mac, bare ved at afspille dem i den medfølgende QuickTime Player (placeret i mappen Programmer). Du skal bare dobbeltklikke på filen, og den skal fungere, da moderne versioner af QuickTime i Mac OS X understøtter et bredt udvalg af videofiler og video codecs, herunder de fleste AVI.

Men hvad hvis det ikke? Der er situationer, hvor AVI-film ikke afspilles overhovedet, det er normalt et video codec-problem, og du kan få en fejlmeddelelse som følgende:


"Dokumentet" movie.avi "kunne ikke åbnes. Filmen er ikke i et format, som QuickTime Player forstår. " Efterfulgt af nogle fine udskrifter " Du skal muligvis installere yderligere software til at åbne denne type fil. "

Der er også tidspunkter, hvor lyden af ​​en AVI ikke virker, og sommetider vil videoen ikke virke. I disse tilfælde er det sandsynligt, fordi du skal have en bestemt codec på din Mac for at se AVI-filen. Dette er ofte tilfældet med DIVX-filer i særdeleshed, men det sker ofte med mange AVI-formaterede film. Ikke bekymre dig, vi vil vise dig, hvordan du spiller dem gratis!

Sådan spiller du AVI og DivX Codec Video på Mac OS X gratis

I en af ​​disse tilfælde er den bedste løsning at få AVI til at spille på din Mac, at bare downloade en gratis app kaldet VLC. VLC understøtter et stort udvalg af codecs og kan afspille næsten enhver AVI-fil med tilhørende skøre AVI Codec direkte på en Mac. Uanset om det er DIVX eller på anden måde, kan VLC gøre det.

  • Få VLC fri herfra

VLC spiller næsten enhver tænkelig videofiltype, så det er et godt værktøj til at have rundt på Mac alligevel. Ud over AVI, vil det spille næsten om noget, hvis det er et filmfilformat af enhver art.

VLC er min foretrukne løsning, fordi den er gratis, cross platform kompatibel og spiller stort set alt hvad du kaster på det, specielt codec, divx, mpeg4, mkv, du navngiver det, det afspiller det. Der er også understøttelse af undertekster til AVI og andre videofiler, og du kan styre meget mere. Det er et godt værktøj

Hvis du vil holde fast ved QuickTime, og du har en ældre version af softwaren, er en anden mulighed for at afspille AVI med specielle codecs det gratis plugin til QuickTime Player kaldet Perian. Perian dækker mange codecs og vil næsten helt sikkert tillade, at din AVI-fil afspilles i Mac QuickTime Player.

* Afslut fra QuickTime Player, hvis den er åben
* Download og installer Perian
* Start den originale AVI-film tilbage i QuickTime Player

Videoen skal nu spille problemfri i QuickTime Player. Du kan altid konvertere AVI til MOV, men du vil stadig nødt til at downloade Perian for det.

Hvis du ønsker at spille DIVX på en Mac, vil jeg stærkt anbefale at bruge VLC, men Perian fungerer også. Det er virkelig den bedste løsning, så giv ikke op på videofilerne, bare spil dem med et hjælpeprogram, en app eller et plugin. Hav det sjovt og nyd din divx og AVI video på Mac OS X!