Sådan kommer du på et HGTV-show

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Internetbrowser

  • Video kamera

  • Stor manila konvolut

  • Pen

  • Frimærker

Home and Garden Television (HGTV) udsender en række tv-shows, der fokuserer på boligforbedring, indretning og fast ejendom. HGTV programmerer også en række konkurrencer, hvor folk fra alle samfundslag har chancen for at dukke op. De fleste af forestillingerne handler om historier om folk, der køber deres første hjem, forbereder sig på at renovere eller bruger deres ombygningsevner til at reparere et gammelt hus. Trin til at ansøge om at komme på et HGTV-show er enkle, men du bliver muligvis nødt til at ansøge mere end en gang, før du bliver valgt.

Skriv "www.hgtv.com" i adresselinjen i din internetbrowser, og tryk på "enter" eller "return" -tasten. Når webstedet er indlæst, skal du flytte din markør over fanen i den øverste række, der læser "På TV" for at få en ny række links op under denne fane. Klik på linket, der læser "Be On HGTV" for at afsløre en liste over shows, der aktuelt castes.

Klik på linket "Mere info" under fed skrift til det HGTV-program, som du vil vises på. Gennemgå de kvalifikationskrav, der er anført for showet på den enkelte castingside, der indlæses. Ansøg kun om shows, du er kvalificeret til, fordi nogle shows, som "All American Handyman", kræver, at du har en vis mængde tømrer- og reparationserfaring; andre shows kræver, at du bor i et bestemt geografisk område.

Fuldfør showets online ansøgningsproces. Nogle casting-sider på nogle HGTV-programmer kræver, at du klikker på et andet link for at åbne et ansøgningsskema. Udfyld de nødvendige oplysninger i ansøgningen, og klik på "send". Andre shows 'casting-sider angiver en e-mail-adresse og beder dig om at sende en e-mail, der indeholder specifikke oplysninger som dit navn, adresse, telefonnummer, billeder af dig selv og information om dit hjemrenoverings- eller ombygningsprojekt. Sørg for, at du sender nøjagtigt det, showet beder dig om at sende, da netværket har specifikke kriterier for hvert show.

Opret en video på to til fem minutter af dig selv, der viser dine evner til programmer, der kræver en audition (for eksempel til konkurrenceshows som "All American Handyman" og "Design Star"). Udskriv applikationen på showets castingside, udfyld den og læg den i en manila-konvolut med din videooptagelse. Medtag alt andet materiale i konvolutten, som showet kræver. Adresser og stempel konvolutten, og send den til den adresse, der er angivet på castingsiden.

Besøg de yderligere websteder, der findes på dit valgte shows castingsinformationsside, da de kan give mere information om selve showet eller tip til at sende en mere ønskelig applikation.

Tips

Hvis du skal sende en video til din audition, skal du ikke være genert. Forøg dine chancer ved at lade HGTV-rekrutterere se din sande personlighed og din entusiasme for dit projekt.