OS X Yosemite GM 3.0 Udgivet til udviklere

Apple har udgivet OS X Yosemite Golden Master 3.0 til Mac-brugere, der er registreret i Mac Developer-programmet. I øjeblikket er der ingen ledsagende opdatering til Public Beta-versionen. Den seneste version er udformet som 14A388, og i betragtning af timingen og forventningen om offentlig offentliggørelse i næste uge er det muligvis den endelige version.


Den tredje GM-bygning kan downloades som en lille deltopdatering, der spænder fra 40 MB til 100 MB, lige nu fra Mac App Store. Hvis opdateringen ikke vises, skal du opdatere fanen Opdateringer ved at trykke på Command + R for at få vist det. Udviklere kan også vælge at downloade Yosemite installatøren fra webstedet Mac Developer Center via indløsningskodeprocessen, hvis de endnu ikke har gjort det.

Yosemite GM 3.0 fokuserer formentlig primært på fejlrettelser, selvom udgivelsesnoterne, der ledsager opdateringen i App Store, er korte som sædvanlige med beta-udgivelserne, og siger simpelthen "Denne opdatering anbefales til alle brugere."

Den hurtige udgivelse af GM 3.0 er interessant at bemærke, da den tidligere version af OS X Yosemite, udgav som Golden Master 2.0, blev skubbet ud til udviklere for et par dage siden. Denne udgivelse ledsages af Public Beta 5 til Mac-brugere, der deltager i OS X Yosemite Beta-indsatsen.