Ny iPod Touch 16GB Prissat på $ 199 Udgivet, Omkostningerne ved 32GB og 64GB modeller sænkes

Apple har udgivet en ny iPod touch på 199 dollars i en række forskellige farver. Måske mest bemærkelsesværdigt om den opdaterede iPod touch er tilføjelsen af ​​et 5 megapixel bagkamera, som kan optage 1080p video. Apple reducerede også prisen på de andre 32 GB og 64 GB iPod touch enheder.


Den nye model tilbydes i rumgrå, sølv, laksrosa, gul, blå og rød (for Product Red). Intern hardware til den nye iPod touch er ellers den samme som den 5. generations model med en A5 CPU og en 4 "nethinden. Den opdaterede iPod touch understøtter naturligvis de nyeste versioner af iOS, og den kører iOS 8, når den er frigivet i efteråret.

Den reviderede iPod touch-opsætning indeholder også en 32GB-model til $ 249 (reduceret fra $ 299) og en 64GB-model til $ 299 (sænket fra $ 399). Tidligere iPod touch-modeller blev prissat til 229 dollar for 16 GB, inklusiv farveindstillinger og inkluderede ikke et bageste kamera, mens de dyrere modeller inkluderede kameraer og farver. Alle modeller er tilgængelige nu fra Apple Store.

IPod touch er en særlig populær enhed med spillere, unge, forældre, pædagoger, Point of Sale-systemer og situationer, hvor mobilfunktionerne til en iPhone ikke er nødvendige.

For at spekulere om iPhone et øjeblik er det muligt, at de reducerede prispunkter i iPod touch 32GB og 64GB-modellerne kunne indikere, at Apple kan foretage lignende tilpasninger til iPhone 6, når den frigives i efteråret, måske med en 32GB og 64GB enhed lavere priser. Der er allerede rygter om at foreslå en 32GB base model iPhone 6 er en mulighed, selv om troværdigheden af ​​kilden til denne rygte forbliver ukendt.