Sådan tilpasser du en Invite-invitation

At sende en evite er den hurtigste måde at invitere dine venner og familie til en fest eller begivenhed, du holder. Design en brugerdefineret invitation med dit valg af farver, tema og accenter. Du kan endda bruge dit eget fotografi eller billede til at dekorere baggrunden i stedet for at vælge en grafik. Tilføj din egen titel og tilpassede besked til dine gæster ved hjælp af enhver skriftfarve, du kan lide, for at fortælle dem alle de vigtige oplysninger om festen.

Trin 1

Åbn din webbrowser, og gå til Evite-webstedet. Vælg "Opret en invitation" fra indstillingerne øverst på siden, og rul derefter til bunden af ​​den nye side. Vælg "Design din egen" fra indstillingerne under kategorien "Generelt" for at tilpasse din egen invitation.

Trin 2

Vælg en baggrund til din invitation blandt de tilbudte muligheder. Upload dit eget baggrundsdesign, hvis du vil, ved at klikke på knappen "Gennemse" og vælge dit billede.

Trin 3

Vælg "Rediger" øverst til højre på siden for at vende tilbage til designsiden for at tilpasse resten af ​​invitationen.

Trin 4

Klik på "Tilføj hovedbillede" for at vælge en stor grafik, der skal medtages i din invitation. Vælg fanen "Tilføj accentbilleder" for at vælge et mindre billede for at tilføje mere dekoration. Brug dit eget billede i stedet for clipart ved at klikke på "Gennemse" og vælge din billedfil.

Trin 5

Vælg fanen "Farver", og vælg derefter dit valg af farver til sideteksten, begivenhedens titel, svarboks og overskriftslinje.

Trin 6

Klik på "Preview" for at se invitationen, inden du går videre. Sørg for, at din invitation er tilpasset, som du vil, og klik derefter på "Udfør".

Trin 7

Indtast en titel til begivenheden i det angivne felt. Vælg et tema til festen, indtast festoplysningerne i de angivne rum og medtag derefter en brugerdefineret besked til gæsterne.

Vælg "Tilføj gæster", og indtast e-mail-adresser for hver af de personer, du vil invitere til festen. Importer kontakter fra din e-mail-kontaktliste i stedet for at indtaste dem manuelt. Se din invitation igen. Sørg for, at der ikke er skrivefejl eller forkerte e-mail-adresser, og klik derefter på "Send".