Sådan gemmes DVR-optagelser på en computer

Mange brugere af digital videooptager (DVR) ser efter måder at overføre optagede programmer til deres computers harddisk. Uanset hvilken type computer du har, opretter en videooptagelsesenhed, såsom et PCI-kort eller USB-interface, digitale filer fra din DVR-video. Med DVR-filer på din computer kan du komprimere video til cd'er, dvd'er, mobiltelefoner og web-streaming. Hvis du gemmer DVR-video på din computer, kan du slette din DVR-harddisk uden at miste det, du har optaget.

Overfør video

Trin 1

Sluk for computeren, og tag stikket ud af stikkontakten. Åbn din computers sidepanel, og indsæt dit videooptagelseskort i et PCI-stik. En PCI-slot ligner et smalt plastrektangel på dit bundkort nær bagsiden af ​​computeren.

Trin 2

Indsæt opsamlingskortets installationsdisk i computeren. Klik på menuen "Start" og "Denne computer" eller "Computer". Dobbeltklik på ikonet til dit DVD / CD-drev for at starte og køre installationsprogrammet.

Trin 3

Kør opsamlingssoftwaren. Windows-brugere kan også køre Windows Movie Maker til at optage video fra en optageenhed, såsom et PCI-kort eller USB-tilsluttet DV-kamera med S-Video og RCA-indgange til optagelse af video fra en DVR.

Trin 4

Tilslut DVR's videoudgang til optagekortet med et S-videokabel. Tilslut DVR's lydudgang til optagekortet med et sammensat lydkabel. Brug farvekodningen på lydkablet for at sikre, at venstre og højre indgang matcher udgangene.

Trin 5

Lav en testoptagelse. Klik på "Optag fra videoenhed" i softwaren, og tryk på "Afspil" på DVR. Juster farve, kontrast, balance, nuance og mætning med DVR-fjernbetjeningen. Se videoen i preview-vinduet til softwaren. Klik på "Stop" for at afslutte optagelsen. Dit capture-korts software muligvis også stoppe optagelsen til pc'en automatisk, når DVR-videoen slutter.

Trin 6

Slet testoptagelsen. Klik på "Capture from video device" igen, og tryk på "Play" for at starte DVR med de justerede indstillinger. Klik på "Stop", når videoen er færdig.

Klik på "File", og træk musen til "Save" for at oprette en digital fil af din DVR-video på din harddisk. Giv din fil et beskrivende navn, du vil huske senere, når du arbejder med videoen i anden software, såsom et videokonvertering- eller diskbrændingsprogram.