Ligesom Enkelhed? Få en smuk minimalistisk urskærmsparer til Mac OS X

Selv om næsten alle kan lide en flot foto pauseskærm og nogle af funkier mulighederne derude, er jeg også stor fan af minimalistiske pauseskærme, der gør noget simpelt som at vise bare tiden. Det er præcis det, vi har tillid til Apple UI-designer Robert Padbury, to smukt simple ure, enten i 12-timers eller 24-timers format, ingen andre dikkedarer.

  • Download de minimalistiske ur screensavers fri fra Dribbble
  • Alternativ pauseskærm: MinimalClock på iLoveColorz

Begge er ekstremt lette og nemme at installere. Alt du skal gøre er at downloade .qtz filen og slip det i System Preferences Screen Saver vindue for at gøre dem til den aktive screensaver.

Fordi de er .qtz filer, er de også meget nemme at redigere dig selv i Quartz Composer, hvis du vil ændre skrifttypen og tekst styling, baggrund eller forgrundsfarve, rotation eller hvad som helst andet, selvom standard styling er meget flot.

Hvis du vil have noget lignende, men med dato såvel som klokkeslæt, tilbyder en pauseskærm, der hedder Today, det, selvom det ikke er så let som dette.

Opdatering: Det oprindelige Minimalistiske Ur blev trukket fra Dribble af en eller anden grund, men du kan finde lignende skærmsparere som i dag Fliqlo Flip Clock og MinimalClock. Vi opdaterer dette indlæg, hvis den oprindelige pauseskærm returnerer.