Få en $ 12.000 Gold Apple Watch Edition på en $ 400 Budget ... Sort

Så du vil have en guld Apple Watch Edition, men du har ikke et ekstra $ 12.000 om at købe basemodellen. Tja, hellere end at bruge en fyrrig $ 12.000 på en guld Apple Watch Edition, hvorfor ikke bruge $ 400 på aluminiums sportsmodellen, og invester et par bukke i nogle guldspraymaling, maskeringstape og en xacto kniv?


Det var præcis det, som den altid kreative Casey Neistat gjorde, som filmade processen med at konvertere en 42 mm sort Apple Watch Sports-model til en guldudgave, der ligner hinanden. Sikker på, at det er lidt tåget, hvis du lægger stor vægt på det, men resultatet er faktisk så imponerende for fremtræden, og det vil helt sikkert narre mange tilskuere til at tro at du har fået nogle store bucks Edition model på dit håndled.

Se videoen indlejret nedenfor, det er underholdende og viser processen, bare incase du gerne vil replikere en sådan oprettelse selv:

Sikker på, at guldspraymaling sandsynligvis vil klipse og ridse med tiden, men jeg antager, så længe du har noget metallisk guldspraymaling, der ligger omkring dig, kan du lappe det op efter behov og spare dine hårdt tjente penge. Så måske hvis du vejer at købe en brugt bil eller en Apple Watch på $ 12.000 i 24 karat guld (eller en hel del $ 17.000, hvis du får toppen af ​​linjemodellen!), Kan du bare bruge et par dollars på værkstedet i stedet måske donere resten af ​​disse penge til velgørenhed, hvis der virkelig brænder et hul i lommen for at blive brugt på noget.

Nu i betragtning af hvor godt spraymaling virker, er det nok kun et spørgsmål om tid, før mange brugere vender op med at tilpasse farverne på deres Apple Watch til enten at være guld eller mange andre farver, det vil endda blive tilbudt som en tjeneste af nogle virksomhedsvirksomheder også.

Personligt, selvom jeg finder det meget underholdende, holder jeg fast med min rumgrå, svarte aluminiumsmodel, når den kommer engang i det næste årti. Selvom jeg næsten helt sikkert vil hente et tredjepartsbånd til det, så er der et par på markedet, der er rart.

Hoveder op til CultofMac for den meget kreative find.