Minimer App Windows til dock-ikoner med en standardstreng i OS X

Hvis du er træt af at have din Mac Dock fuld af thumbnail-versioner af minimerede vinduer, kan du ændre Docks minimere adfærd med en enkel Terminal-kommando, der minimerer vinduer i Dock-ikonet for forældreprogrammer. Du kan derefter se, hvilke vinduer der minimeres ved at kigge efter diamanten ud for vinduets navn (se vedhæftet skærmbillede nedenfor for et eksempel).

Dette er især nyttigt, hvis du arbejder med en begrænset skærmopløsning, eller hvis du har en dock, der er læst til brimmen med applikationer og mapper.

For at aktivere denne funktion selv via standardstrengen, skal du starte Terminal og indtaste følgende kommando:

defaults write com.apple.dock minimize-to-application -BOOL YES

Ændringen træder i kraft straks. Minimer et appvindue, og du vil nu kunne finde det via højre-klik-menuen på Dock-ikonet, symboliseret af diamantikonet, der vises ved siden af ​​det navn, der vises her:

For at vende om adfærden og gå tilbage til standarden skal du bare bruge følgende kommandostreng i stedet:

defaults write com.apple.dock minimize-to-application -BOOL NO

Med hvor nyttigt dette er jeg overrasket, det er ikke en mulighed et sted inden for Mac OS X GUI-præferencer.

Opdatering: Nye versioner af OS X gør dette meget nemmere og kræver ikke længere en standardkommandostreng, der skal implementeres. I stedet kan du skifte funktionen via Dock-præferencer og minimere alle vinduer i appens respektive ikon. Dette vedvarer hele OS X fra Snow Leopard til Mavericks og videre. Store nyheder til Mac-brugere, der kan lide denne funktion!

Bemærk, at kommandostrengen fortsat arbejder for at aktivere denne funktion i de nyeste versioner af Mac OS X, men det er ikke længere nødvendigt at vende tilbage til terminalen for at fuldføre opgaven.