Kontroller batteristatus for tilsluttede enheder fra iOS-meddelelsescenter

Meddelelsescenter på iPhone og iPad indeholder en valgfri widget, der gør det muligt for brugere at kontrollere batteriets levetid for andre enheder, der er tilsluttet via Bluetooth. I det væsentlige betyder det, at du hurtigt kan se, hvad den resterende batteriprocent af ikke kun enheden i hånden, men også en Apple Watch fra en iPhone eller et batteri fra batteriet til en iPad, alt uden at skulle have adgang til selve enheden.


Derudover giver batteriprogrammets widget brugere mulighed for at se, om en tilsluttet enhed oplader eller ej. Sådan får du adgang til denne funktionelle batterikontrolfunktion, da enheden har iOS 9 eller nyere installeret, og der er tilsluttede Bluetooth-enheder:

  1. Fra hvor som helst i iOS skal du svinge ned fra toppen af ​​skærmen for at afsløre Notification Center og derefter trykke på fanen "I dag", hvis du ikke allerede er der
  2. Se efter "Batterier" sektionen for at se batteriets levetid, opladningsstatus og resterende procent af hver enhed, der er tilsluttet via Bluetooth

Enkel og hjælpsom. Ikonet med lille lynbolt angiver, at enheden er tilsluttet opladeren.

Hvis du ikke kan se afsnittet Batterier, skal du bekræfte, at du er i afsnittet I dag i Meddelelsescenter. Hvis intet er synligt i listen, skal du aktivere batterielisten ved at rulle til bunden af ​​skærmen Meddelelsescenter, trykke på "Rediger" og derefter finde batterilisten og tilføje den manuelt.

Hvor nyttig dette er for dig er sandsynligvis afhængig af, om du bruger en parret Apple Watch, eksterne Bluetooth-højttalere, et eksternt Bluetooth-tastatur og anden relateret hardware, der er parret med en iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du ikke bruger nogen af ​​disse tilbehør, er det nok nok at vise procentdelen tilbage øverst på iPhone-skærmen for at få en ide om, hvilket enkelt enhedsbatteri der er tilbage.

Én ting denne funktion mangler, hvilket ville være en god tilføjelse? Muligheden for at tjekke et MacBook-batteri, samt at se det resterende batteri af andre iOS-enheder, måske i en fremtidig version, får vi en sådan funktion.