Sådan fjernes et satellitkort

Satellitudstyr modtager signaler, som det filtrerer ind i dit fjernsyn. Mange satellitudbydere, såsom DirecTV og Dish Network, har forskellige niveaupakker, hvilket giver dig muligheder for stationer. For at fjerne det indhold, du betaler for, skal du bruge et specifikt satellitkort. Dette kort informerer modtageren om programmeringen og giver den de afkodede koder, så du kan se det købte indhold.

Trin 1

Kontakt din satellitudbyder. Selvom nogle nyere modtagermodeller modtager programmeringsopgraderinger via internetforbindelse, er ældre modtagere afhængige af satellitkortet. Hvis du anmoder om at opgradere eller ændre din nuværende servicepakke, får du et nyt satellitkort. Dette kort sendes enten til dig, sendes hjem hos dig af en servicetekniker eller afhentes hos det lokale servicecenter.

Trin 2

Sluk satellitmodtageren, og åbn adgangskortet til satellitkort, som typisk er placeret direkte på forsiden af ​​modtageren. Dette afslører det aktuelle satellitkort.

Trin 3

Skub det aktuelle kort ud, og isæt det nye satellitkort.

Tænd satellitmodtageren. Satellitkortet fjerner tv-programmeringen og uploader dens kodningsoplysninger. Når du er færdig, kan du se de tv-kanaler, der er en del af din satellitpakke.