Sådan blokerer du et specifikt nummer på en Verizon-mobiltelefon?

Elementer, du har brug for

  • Verizon mobiltelefon

  • Telefonnummeret / telefonnumrene, du vil blokere, inklusive områdenummer

Blokering af et bestemt telefonnummer på en Verizon-mobiltelefon kan udføres på flere måder afhængigt af servicekontrakten og de individuelle funktioner på din specifikke telefon. Nogle serviceplaner kræver et ekstra månedligt gebyr, der giver dig mulighed for at blokere op til 12 numre. Nogle telefoner har en sikkerhedsindstilling, der giver dig mulighed for at blokere et bestemt telefonnummer. Hvis ideen om et månedligt gebyr ikke appellerer til dig, eller alle andre forsøg på at blokere opkaldet mislykkes, giver denne vejledning et tip til at gøre telefonen lydløs, så du ikke hører en ringetone, når en irriterende opkalder forsøger at nå dig.

Kontakt din lokale Verizon-udbyder og forklar, at du vil blokere bestemte telefonnumre fra at ringe til din mobiltelefon. En kundeservicemedarbejder vil skitsere de tilgængelige funktioner i dit område.

Tjek din mobiltelefonmodel for en sikkerhedsfunktion: Fra hovedmenuen skal du vælge Indstillinger, derefter Sikkerhed og derefter Adgangskode.

Indtast din adgangskode, som typisk er de sidste 4 cifre i dit socialsikrings- eller mobiltelefonnummer.

Vælg Opkaldsblokering.

Indtast områdenummer og telefonnummer for det opkald, du vil blokere. Dette forhindrer telefonen i at ringe, når nogen ringer fra dette telefonnummer. Det forhindrer dog muligvis ikke i alle tilfælde, at den, der ringer op, når telefonsvarer.

Hvis du ikke ønsker at betale et gebyr eller ikke har opkaldsblokfunktionen på din telefon, skal du stoppe ringetonen fra en irriterende opkald ved at tildele dette telefonnummer som en kontakt på din mobiltelefon: Under Kontaktindstillinger for det telefonnummer , tildel en lydløs ring og tryk på Enter eller "OK". Når en opkalder fra det telefonnummer forsøger at nå dig, ringer telefonen ikke. Voice mail-beskeder er dog stadig mulige, så skærm omhyggeligt.

Tips

Det er ulovligt for enhver person eller virksomhed at foretage løbende opkald til en telefon med henblik på chikane, trusler eller intimidering. Ring til politiet, og indgiv en kriminel rapport, hvis du tror, ​​du bliver chikaneret.