Juster om en Mac genstarter automatisk på systemfrys

Moderne Mac'er med nye versioner af Mac OS (eller Mac OS X) som standard for automatisk at genstarte sig selv efter en systemfrysning. Dette er en fejlfindingfunktion, der har til formål at forhindre gennemsnitlige brugere i at starte en tvunget genstart, da Mac'en blot ville genstarte sig selv, hvis en systemfrysning skulle forekomme.

Selvom de fleste brugere ikke bør justere denne indstilling væk fra standard automatisk genstart, kan nogle avancerede Mac-brugere muligvis skifte eller deaktivere den automatiske genstart på frysefunktionen i Mac OS X af en eller anden grund.

Kontroller, om Mac'en genstarter sig automatisk

Start Terminal og indtast følgende kommandostreng, systemetup kommandoen kræver sudo adgang:

sudo systemsetup -getrestartfreeze

Du kan enten se en af ​​to rapporter, der angiver status for funktionen:

Restart After Freeze: On

eller:

Restart After Freeze: Off

Igen skal standardindstillingen for Mac nu være "Til" - det anbefales stærkt at lade denne indstilling være aktiveret, som det er, og ikke justere det.

Justering af automatisk Mac Genstart ved frysepunkt

Hvis du er avanceret bruger, og du ønsker at skifte automatisk genstart på frysefunktionen, vil følgende kommandosyntax gøre det. Indstil kommandoen 'on' eller 'off' i kommandoen for at opnå den ønskede effekt:

Sluk automatisk genstart efter frysning på:

sudo systemsetup -setrestartfreeze on

Sluk automatisk genstart efter frysning:

sudo systemsetup -setrestartfreeze off

Husk, at hvis du slår denne funktion fra, vil en ubevidst frosne Mac forblive frossen på det, der er på skærmen, men hvor lang tid det tager en bruger at komme til at tvinge computeren til at genstarte, hvis ikke for en anden strømbegivenhed, der finder sted. Dette er en af ​​mange grunde til, at den gennemsnitlige bruger skal forlade indstillingen tændt.

Selv med den automatiske genstart på frysefunktionen er aktiveret, kan en frossen Mac nogle gange være så fast, at den kræver tvangstart for at få computeren til at opføre sig igen.

Bemærk, at denne indstilling faktisk var indeholdt i Systemindstillinger et stykke tid i tidligere versioner af OS X, men nyere versioner af Mac OS X fjernede indstillingen og i stedet simpelthen som standard for at have funktionen på.