Få adgang til udkast fra Mail i iOS hurtigt med et tryk og hold

For de fleste iOS-brugere, skal du trykke tilbage fra deres Mail app-indbakke til Postkasser, og derefter trykke på Kladder for at få adgang til eventuelle udkast på en iPhone eller iPad. Men det er ikke nødvendigt, og der er faktisk en super hurtig genvej for at få adgang til mappen Kladder i iOS Mail-appen med et simpelt tryk og hold-trick.

For hurtigt at hoppe til en liste over alle Kladder i Mail-appen til iOS, skal du blot trykke på og holde på ikonet Komponering i hovedskærmen for Mail-mail-postkassen. Den lille knap til at trykke og holde er i nederste højre hjørne af Mail app.

Når du gør det, vil du få en liste over alle meddelelser, der er gemt som udkast på den aktuelle mailkonto, og du kan rulle ned for at få adgang til udkast, der er gemt langt tidligere.

Hvis du ikke kan se den besked, du leder efter straks, kan du bruge træk til opdatering til at downloade de nyeste fra mailserveren.

Dette virker på alle moderne versioner af iOS, selvom det kan styles lidt anderledes afhængigt af hvilken udgivelse der er på din iPhone eller iPad. Sådan ser det ud i en tidligere version, mens det øverste er det moderne iOS Mail app udseende:

Bemærk, at dette er forskelligt fra at holde ikonet Compose på tidligere versioner af iOS, som sprang direkte til det sidst gemte udkast i stedet. Nu, med nye udgivelser, får du adgang til hele udkastmappen. Så nyttigt!