Dette er Apple Watch: Videoer og billeder

Apple har debuteret den meget forventede iWatch-enhed ... og det hedder Apple Watch. Enheden er i modsætning til hvad Apple har lavet før, og gadgeten har en helt ny grænseflade, der navigeres med en digital krone placeret langs siden af ​​enheden - men den har også en berøringsskærm, der er trykfølsom. Denne ting er utrolig innovativ, har en række sensorer, grænseflader til din iPhone og gør så meget mere. Her er en højdepunkt på Apple Watch (officielt, WATCH), som vil være ude næste år, med nogle detaljer, tonsvis af billeder, og nogle skal se videoer af enheden i aktion.

Den første ting, du vil se, er den enorme mængde tilpasning, der er tilgængelig med Apple Watch, der spænder fra en række digitale urudsigter, seks forskellige udskiftelige håndledsremme, der spænder fra multifarvede sportsbånd til læder, et rustfrit stål link armbånd, og en rustfrit stål mesh version. Der er endda en version i 18 karat guld version, kaldet Apple Watch Edition, som tilbydes i standard guld og rosenguld.

Apple Watch fungerer som en kommunikationsenhed, en sundheds- og fitnesstracker, en betalingsgrænseflade, en brugergrænseflade til ting som kortlægning og messaging og så meget mere. Inkluderet i enheden er sensorer, der giver dig mulighed for at "føle" grænsefladen, hvilket betyder ting som meddelelser og meddelelser vil advare dig via taktil feedback på dit håndled. På grund af internetforbindelsen skal du have en iPhone til Apple Watch til at fungere som beregnet. Funktionsindstillingen er enorm, du skal virkelig se en video for at få et glimt af, hvordan det virker.

Apple Watch Videoer

Apple Watch "Reveal" -videoen er 2 minutter lang og viser, hvordan WATCH blev debuteret til verden og giver et glimt af det bærbare:

Apple Watch intro video, som fortalt af Jony Ive. Dette er 10 minutter langt og giver et glimrende overblik over enheden og dens funktionalitet:

Næste op er en fitnessorienteret video til Apple Watch, det er næsten 4 minutter langt og understreger gadgetens sundheds- og fitnessrelaterede funktionalitet:

Gå ikke glip af disse videoer, de hjælper virkelig med at forklare og forstå Apple Watch.

Apple Watch Prissætning, tilgængelighed

Prissætning starter på $ 349, og går op derfra, som vi helt sikkert vil finde ud af mere detaljer om, hvornår den sendes næste år i begyndelsen af ​​2015.

Apple Watch Pictures

Her er nogle af billederne af Apple Watch, høflighed af Apple:

Vil du lære mere? Gå til Apple.com for den officielle WATCH-side for flere detaljer.