Tjek din Apple-garanti

Nogle gange kan fejlfinding af dine problemer bare ikke være nok, og du skal bruge din hardware til service, men før du gør det, vil du måske kontrollere din Apple-garantistatus. Dette er meget nemt at gøre for enhver hardware, herunder Mac, iPhone, iPad, iPod og Apple TV. Alt du behøver er enhedens serienummer.

Kontrollér din hardwares Apple-garanti

Dette gælder for alle Apple-hardware:

  • Find enhedens serienummer
  • Gå til Apples Service & Support-dækningskontrol
  • Indtast dit serienummer, klik på "Fortsæt"

Du får nu vist en skærm som denne, som giver dig oplysninger om din hardwares Apple Care-garantistatus, herunder tid tilbage med telefonstøtte, hvis du er berettiget til reparationsdækning, og hvis du er berettiget til at udvide garantien:

Vær særlig opmærksom på den resterende tid, der er tilbage på din AppleCare-garanti, hvis det snart skal udløbe, er det en god idé at købe en udvidet AppleCare-dækningsplan.

Du behøver ikke at betale fuld pris for den udvidede garanti, selvom du kan få en betydelig rabat ved at købe AppleCare-garantier via Amazon. Her er et par eksempler:

  • AppleCare Protection Plan til iPad - $ 65 (34% rabat)
  • AppleCare Protection Plan for bærbare Apple-computere 13 tommer og under - $ 202 (18% rabat)

Du kan tjekke andre AppleCare-tilbud på Amazon , husk bare, at for at den udvidede garanti skal være berettiget, skal du købe den inden for det første år, din Apple hardwares ejerskab.