Sådan genopfyldes en HP 940XL-blækpatron

HP 940XL er en blækpatron lavet af Hewlett Packard, der passer til en række HP OfficeJet Pro-printere. Blækpatronerne kan købes online, eller hvis du ønsker at spare penge, kan du genopfylde patronen med et blækpåfyldningssæt. HP 940XL blækpatroner har en elektronisk chip med en udløbsdato, som normalt også er trykt på blækpatronemballagen. Hvis du forsøger at bruge patronen efter udløbsdatoen, fungerer den ikke, selv når den er fuld af blæk. Heldigvis kan du genopfylde og bruge patronen snesevis af gange inden udløbsdatoen.

Trin 1

Tag gummihandskerne på. Læg HP 940XL-blækpatronen på nogle papirhåndklæder for at opsuge spildt eller sprøjtet blæk.

Trin 2

Find den vandrette linje i patronen, hvor de to sektioner med patronhus mødes. Brug kniven til at skære igennem den forreste blækpatronetiket ved denne vandrette linje. Lad bagsiden være intakt.

Trin 3

Indsæt spidsen af ​​den flade skruetrækker i den vandrette linje, og bøj de to sektioner af plastpatronhuset forsigtigt fra hinanden, så de forbliver fastgjort på bagsiden af ​​etiketten.

Trin 4

Flyt udgangsportstammen til side, og find fyldhullet. Fjern den lille kugle fra påfyldningshullet med spidsen af ​​kniven, og læg den til side.

Trin 5

Fyld sprøjten med påfyldningssæt med den passende farveblæk til patronen. En fuld blækflaske er nødvendig for at fylde HP 940XL-patronen i standardstørrelse.

Trin 6

Indsæt sprøjtenålens spids i fyldhullet. Punkter ikke den indvendige blækpose. Tryk sprøjtestemplet ned for at injicere blæk i patronen.

Trin 7

Vip patronen for at tillade luftbobler ud af den indvendige blækpose. Sug en lille mængde (ca. 1/4 tsk.) Skummende blæk og luft fra påfyldningshullet med sprøjten.

Trin 8

Sæt den lille kugle tilbage i fyldhullet, og tryk den på plads med spidsen af ​​en tilbagetrukket kuglepen. Fastgør de to halvdele af plastpatronhuset igen.

Vend patronen på hovedet, og pres den forsigtigt for at kontrollere, om der er lækager. Hvis patronen lækker, er den indvendige taske punkteret, eller påfyldningskuglen er beskadiget, hvilket betyder, at patronen er ubrugelig og skal kastes. Hvis der ikke er lækager, er HP 940XL-blækpatronen klar til brug og kan installeres i din HP-printer.