Sådan nulstilles adgangskoden til et Bushnell Trail Camera

Bushnell trail-kameraer, produceret af Bushnell Corp., optager stillbilleder af dyrelivet og gemmer dem på et SD-hukommelseskort. Disse kameraer giver fotografer en måde at tage billeder af dyr uden at være på stedet. Kameraerne sidder fastgjort til et træ eller en busk og aktiveres af en bevægelsesdetektor. Når bevægelse er registreret, tager kameraet billeder hvert par sekunder. Adgangskodefunktionen beskytter kameraerne mod indbrud. Dette er en af ​​de processer, der beskytter kameraet, når det fungerer eksternt.

Trin 1

Fjern batterierne, og isæt dem igen, eller isæt nye batterier. Find batterirummet inde i kameraet. Træk de to låse ud på højre side for at åbne kameraet. Installer fire "D" -cellebatterier i rummet. Batteriets flade bund skal røre fjedrene i rummet.

Trin 2

Tryk på og slip tænd / sluk-knappen, som også er inde i kamerabasen. Tænd / sluk-knappen sidder over kamerarummet ved siden af ​​"Menu" -knappen. Displayet blinker "HHHH", hvilket indikerer, at installationsprocessen er aktiv.

Trin 3

Brug fabriksstandardadgangskoden til at få adgang til menuen. Gør dette ved at trykke på "Enter" -knappen over "Menu" inde i kamerabasen. Ved at trykke på "Enter" -knappen fire gange indstilles adgangskoden til standardindstillingen "0000".

Trin 4

Følg instruktionerne på LCD-skærmen for at indstille tid og dato. Fortsæt gennem installationsprocessen, indtil nøgleikonet vises. Dette er tilskyndelsen til at ændre adgangskoden.

Brug tasterne "Op" og "Ned" til at vælge cifrene til din nye adgangskode. tasterne "Op" og "Ned" er ved siden af ​​Enter-knappen. Indstil det første ciffer, og tryk på "Enter" for at sikre det. Gentag denne proces, indtil den firecifrede programmering er afsluttet.