Sådan beregnes områder i Google Earth

Google Earth er et alsidigt program, der giver enhver mulighed for at studere mange aspekter af kloden. Applikationen har evnen til at dreje jorden og zoome ind på ethvert område og se satellitbilleder, vejkort, terrænkort og jordbilleder af placeringen. Den gratis version af denne software kan downloades fra Google Earth-webstedet. Pro-versionen tilbyder dog yderligere funktioner, herunder muligheden for at beregne areal mellem flere punkter på et kort. Men denne version koster $ 400 pr. Februar 2010. Heldigvis er der gratis alternativer til beregning af areal med Google Earth-data.

Trin 1

Download EasyAcreage-programmet, der integreres med Google Earth for at levere arealberegninger. Dette lille Windows-værktøj giver alle mulighed for at åbne Google Earth, bruge dets placeringsmarkører til at angive et område og derefter udføre den standard Google KML-fil, der bruges til lagring af kortdata. Denne fil trækkes derefter simpelthen med musen ind i EasyAcreage-vinduet, og arealet på den markerede placering beregnes straks. Enhederne for areal såvel som afstand kan ændres blandt mange muligheder, herunder acres, hektar, kvadratmeter, kvadratkilometer, kvadratfod og kvadrat miles. EasyAcreage er et særligt simpelt program til brug for at få arealberegninger ud af Google Earth.

Trin 2

Installer GE-Path-programmet, som tilbyder omfattende beregninger for placeringer gemt af en Google Earth KML-fil. Ligesom EasyAcreage åbner GE-Path enhver KML-fil oprettet i Google Earth og giver yderligere analyse. Arealberegninger er en af ​​mange funktioner, der leveres af dette program. Det beregner også perimeterlængde og gør det muligt at finjustere områdeberegninger ved hjælp af to forskellige algoritmer valgt af brugeren. Evnen til at tilføje gitre og manipulere kortfarver forbedrer programmets output yderligere. GE-Path er et særligt robust valg for brugere, der har brug for mange ekstra funktioner til at arbejde med områder, der er specificeret i gratis- eller Pro-versionerne af Google Earth.

Start vinduet "Lineal" fra menuen "Værktøjer" i Google Earth Pro, hvis du bruger den version. Vælg fanerne "Polygon" eller "Cirkel" for at skitsere et område på kortet til hurtige områdeberegninger. Google Earth Pro-versionen giver denne enkle grænseflade til at få områdemålinger, men giver stadig ikke nogle af de ekstra funktioner i andre gratis hjælpeprogrammer. Brugere, der ikke har brug for komplekse områdemanipulationsværktøjer, kan finde Pro-versionen acceptabel og særlig effektiv til deres behov. Imidlertid kan Google Earth Pro stadig bruges sammen med andre hjælpeprogrammer, da det udsender de samme KML-formaterede filer, der er nødvendige for yderligere behandling af andre programmer.